19:52 04.06.2019

У зв'язку із загибеллю хлопчика генерал поліціі Дмитро Ценов подав у відставку, керівники місцевої поліції відсторонені від служби

2 хв читати

Підозрювані в загибелі дитини віддані під суд, а в Нацполіціі у з’язку з трагедією відбулися кадрові зміни

У Нацполіціі оперативно провели слідчі дії та здійснили кадрові зміни у зв'язку з розслідуванням про причетність поліціянів до загибелі дитини в Переяславі-Хмельницькому: начальник поліції Київської області Дмитро Ценов подав у відставку за власним бажанням, керівники місцевої поліції відсторонені від служби, підозрювані - заарештовані. Про це повідомляє видання «Лівий берег» в статті «Вбивство дитини в Переяславі: хто збирає політичні« пінки »з трагедії?».

«Генерал поліції ІІІ рангу Ценов подав у відставку. За погодженням з міністром внутрішніх справ Арсеном Аваковим голова НПУ Сергій Князєв прийняв відставку начальника поліції Київщини. Поліція швидко і чесно провела всі слідчі дії і передала всі докази в повному обсязі до Державного бюро розслідувань. Злочинці отримають покарання, яке винесе суд», - повідомляє видання.

При цьому видання інформує, що 31 травня в Переяславі-Хмельницькому Київської області двоє п'яних вирішили розважитися і постріляти по бляшанках і потрапили в 5-річного Кирила Тлявова.

«Спочатку всім здалося, що він по необережності послизнувся і впав на асфальт. І тільки після того, як швидка доставила Кирила в лікарню, при огляді лікарем-невропатологом було встановлено наявність проникаючих вогнепальних тілесних ушкоджень голови. З цього моменту поліція діяла швидко і професійно, не дивлячись на шокуючі факти, які з'являлися по ходу розслідування - коли виникли спочатку підозри, а потім і впевненість в причетності до трагедії колег-поліцейських. Злочин розкрила поліція Переяславщини під керівництвом підполковника Андрія Медуниці, який не став приховувати сліди злочину», - повідомляється в статті.

Як повідомлялося, 4 червня Голосіївський райсуд Києва виніс рішення про арешт лейтенанта поліції Івана Приходька та старшого сержанта Володимира Петровца на два місяці без можливості внесення застави.

Також видання цитує заяву Голови Національної поліції Сергія Князєва: «Поліція вимагає суворого покарання причетних до смерті невинної дитини. На жаль, винуватці трагедії дійсно працівники поліції - цього ніхто не приховує, і вони понесуть покарання за всією суворістю закону».

При цьому підкреслюється, що даний інцидент може стати причиною для політичного піару: «Покидьки, які скоїли злочин, затримані і доставлені в суд. Все інше - піар на крові дитини, цинічне і неприпустиме в цивілізованому суспільстві використання горя для політичних дивідендів під час виборчої кампанії. Здорове суспільство має зупинити і засудити таких політиків! »- повідомляє« Лівий берег».

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

У ХАРКОВІ КІЛЬКА ВИБУХІВ - МЕР

Генштаб ЗСУ: до середини дня армія РФ активізувалася на Сіверському та Харківському напрямках, на Покровському - зберігає високу інтенсивність атак

Окупанти обстріляли Куп'янський район Харківщини, загинули 5 мирних жителів, ще 9 постраждали - поліція

По Черкаській Лозовій було завдано подвійного удару "Іскандер-М", серед загиблих вагітна жінка

Дрони СБУ атакували військовий аеродром "Кущевська" і Слов'янський НПЗ у РФ - джерело

Зеленський вшанував пам'ять жертв радянських політичних репресій

Кількість поранених у Малоданилівській громаді зросла до 16, вісім у важкому стані - поліція

Кількість поранених у Малоданилівській громаді зросла до 15 осіб - Синєгубов

Життю прем'єра Словаччини нічого не загрожує - віцепрем'єр

На Херсонщині четверо постраждалих після ворожих обстрілів - ОВА

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА