07:48 02.06.2019

Правоохоронці, які важко поранили хлопчика, затримані

2 хв читати
Правоохоронці, які важко поранили хлопчика, затримані

Двоє поліцейських, підозрюваних у важкому пораненні 5-річного хлопчика в голову в Переяслав-Хмельницькому, затримані, повідомив глава Нацполіції України Сергій Князєв.

Він підкреслив, що поліцейські під час скоєння злочину перебували поза службою, без табельної зброї, в стані алкогольного сп'яніння.

"Зараз вони знаходяться у відділенні поліції, де з ними проводять першочергові слідчі дії. Надалі всі зібрані докази і свідчення будуть передані за підслідністю в ДБР", - повідомив Князєв.

Він також додав, що поранену дитину транспортували на лікування до Києва.

"Зараз дитину вдалося транспортувати до Києва, де за її життя борються найкращі лікарі держави", - написав глава Нацполіції.

Як повідомлялося, в суботу, 1 червня, в м.Переяслав-Хмельницький Київської області 5-річний хлопчик потрапив до реанімаційного відділення з пораненням голови.

Як повідомив в суботу відділ комунікації поліції в Київській області, було встановлено, що травму дитина отримала у дворі за місцем проживання.

Пізніше слідчі теруправління Державного бюро розслідувань (ДБР), розташованого в Києві, почали кримінальне провадження за фактом умисного нанесення тяжких тілесних ушкоджень працівниками Переяслав-Хмельницького ВП ГУ НП в Київській області 5-ти річного хлопчика.

За інформацією бюро, 31 травня в реанімаційне відділення КНП "Переяслав-Хмельницький ЦРЛ" був доставлений хлопчик з тілесними ушкодженнями у вигляді важкої закритої черепно-мозкової травми, забою головного мозку, внутрішньо-мозкової гематоми і перелому скроневої кістки.

Згідно даних правоохоронців, 31 травня близько 16:00 четверо неповнолітніх дітей гуляли поруч з місцем свого проживання. Під час відпочинку 5-річний хлопчик з необережності послизнувся і впав на асфальтобетонне покриття та камінь, в результаті чого отримав травму голови.

"Відповідно до проведеного оперативного втручання медичними працівниками встановлено наявність у малолітнього проникаючих вогнепальних тілесних ушкоджень голови", - розповіли в ДБР.

З огляду на цю інформацію, поліцейські провели додатковий огляд місця події, після чого заявили про можливу участь до нанесення вогнепальних тяжких тілесних ушкоджень дитині двох працівників Переяслав-Хмельницького ВП ГУ НП у Київській області.

 

 

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

У Нікопольському районі вже 6 постраждалих від обстрілів, зокрема дитина - обладміністрація

Окупанти завдали удару по Криворізькому району, постраждав місцевий житель

Лубінець передав МФЧХ документи, що свідчать про низку порушень у діяльності російського Червоного Хреста

Окупанти завдали удару по Херсону, повністю зруйновано кілька приватних будинків - обладміністрація

Данія виділяє Україні новий пакет допомоги в розмірі EUR33,5 млн

Кулеба обговорив із главою МЗС Антигуа і Барбуди шляхи подальшого розвитку двостороннього співробітництва між країнами

У Києві відбулася координаційна зустріч між посольством Італії, офісом AICS та італійськими гуманітарними організаціями

Українська авіація завдала за добу ударів по 5 місцях скупчення окупантів і їхньому пункту управління - Генштаб ЗСУ

Окупанти за добу завдали 1 ракетного й 40 авіаударів по Україні, обстріляли понад 110 населених пунктів - Генштаб ЗСУ

Умєров поінформував главу Пентагону про поточну ситуацію на фронті

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА