07:08 01.06.2019

Одеську колонію, де стався бунт засуджених, законсервують

1 хв читати
Одеську колонію, де стався бунт засуджених, законсервують

На засіданні комісії з оптимізації слідчих ізоляторів було прийнято рішення законсервувати Південну виправну колонію № 51, де стався бунт засуджених, повідомляє прес-служба адміністрації Державної кримінально-виконавчої служби України.

"31.05.2019 в адміністрації Державної кримінально-виконавчої служби України під головуванням заступника міністра юстиції України Чернишова Д. В. відбулося засідання комісії з оптимізації слідчих ізоляторів, установ виконання покарань та підприємств установ виконання покарань. Під час засідання розглянуто питання оптимізації діяльності державної установи Південна виправна колонія (№ 51) шляхом консервації. Зараз в установі фактично утримуються 449 засуджених, що становить 45% від планового наповнення і дає підстави для прийняття рішення про консервацію цієї установи", - йдеться в повідомленні, на офіційній сторінці відомства в соцмережі Фейсбук у п'ятницю.

Рішення оптимізувати діяльність державної установи Південна виправна колонія (№ 51) шляхом консервації було прийнято одноголосно.

 

юв

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА