12:30 30.05.2019

Поліція розслідує штурм Львівської міськради як групове хуліганство

1 хв читати
Поліція розслідує штурм Львівської міськради як групове хуліганство

Львівська поліція відкрила кримінальне провадження за фактом скоєного напередодні групою осіб хуліганства у Львівській міській раді та проводить розслідування інциденту.

"За цим фактом відкрито кримінальне провадження за частиною 2 статті 296 КК України (хуліганство). Проводиться досудове розслідування", - інформує відділ комунікації головного управління Національної поліції України у Львівській області в четвер.

Як повідомлялося, 29 травня близько 11:10 група з кількох десятків представників правих громадських організацій та організацій ветеранів АТО виламала вхідні двері до Львівської міськради й увірвалася в будівлю.

За даними прес-служби міськради, під час прориву сталися сутички з чиновниками міськради і співробітниками муніципальної варти. Главу адміністрації міського голови Львова побили і його госпіталізували з травмами селезінки. Також побили співробітника муніципальної варти.

Стаття 296 КК України. Хуліганство, тобто грубе порушення громадського порядку з мотивів явної неповаги до суспільства, що супроводжується особливою зухвалістю чи винятковим цинізмом. Частина 2 цієї статті: ті самі дії, вчинені групою осіб, караються обмеженням волі на термін до п’яти років або позбавленням волі на термін до чотирьох років.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА