07:48 30.05.2019

На Харківщині в результаті пожежі і вибуху в гаражі постраждав чоловік

2 хв читати
На Харківщині в результаті пожежі і вибуху в гаражі постраждав чоловік

У сел.Золочеве на території приватного будинку на вул.Каштанова сталася пожежа з подальшим вибухом, в результаті якого господар будинку отримав 70% опіків тіла.

Як повідомляє прес-служба Головного управління Державної служби з надзвичайних ситуацій (ДСНС) в Харківській області, повідомлення про пожежу надійшло на номер 101 у вівторок о 22:09. За первинною інформацією горів автомобіль "Mercedes Sprinter" та гараж.

"Прибувши на місце, рятувальники з'ясували, що вогонь повністю охопив мікроавтобус і гараж. Назустріч рятувальникам з палаючої машини вибіг господар домоволодіння, 1968 року народження. Він був у шоковому стані, весь одяг на ньому обвуглений. Незабаром чоловік втратив свідомість, тому що мав 70 % опіків тіла. Його негайно госпіталізували каретою швидкої допомоги в опіковий центр Харкова", - йдеться в повідомленні.

Як з'ясували рятувальники, чоловік переливав паливо з пластикової ємності, що знаходиться в машині, в ємність, яка була в гаражі. Для цього він використовував електричний насос, в якому раптом сталося коротке замикання. В результаті запалало спочатку паливо, а потім мікроавтобус. Щоб його врятувати, чоловік сів за кермо і виїхав з двору. Коли він зупинився біля колодязя, горіла вся машина і паливо всередині неї.

Одразу після прибуття рятувальників в автомобілі стався вибух, полум'я охопило колодязь. Ще через кілька хвилин стався вибух у підвалі гаража, де також зберігалося паливо. В результаті цього вибуху будівлі гаража, літньої кухні та сараю, що стояли поруч з гаражем, повністю зруйнувалися. Загальна площа пожежі становила понад 110 кв.м.

Керівник гасіння пожежі негайно викликав додаткові сили і засоби. Загалом у ліквідації пожежі брали участь 15 чоловік особового складу ДСНС, 3 волонтери та 4 одиниці пожежної техніки, була подано 2 водяних пожежних стовбура і 1 пінний. О 22:44 вогонь вдалося локалізувати і врятувати житловий будинок. О 07:30 пожежу було повністю ліквідовано.

 

 

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

На південному напрямку ППО знищила три керовані авіаракети Х-59 та п'ять дронів

Окупанти продовжують активні штурмові дії на покровському та придніпровському напрямках

Генштаб: ЗС України посилюють оборону прикордонних районів на харківському напрямку, росіяни втратили тут 133 одиниці особового складу

У Херсоні через ворожі обстріли призупинить роботу Гумштаб і Пункт незламності

ВИБУХИ В ХАРКОВІ - ТЕЛЕГРАМ-КАНАЛИ

У Вовчанську окупанти розстріляли людину з інвалідністю, розпочато розслідування

У Херсонській області внаслідок російської атаки постраждав голова однієї з місцевих адміністрацій

У Вовчанську внаслідок ворожих обстрілів одна людина загинула та одна поранена

Зеленський закликав владу забезпечити повне інформування населення про відключення електрики

Рятувальники ліквідують пожежу, що виникла внаслідок обстрілу Одещини, на площі 8000 кв. м

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА