07:35 30.05.2019

За минулу добу бойовики 19 разів обстріляли позиції ЗС України на Донбасі, без втрат

2 хв читати
За минулу добу бойовики 19 разів обстріляли позиції ЗС України на Донбасі, без втрат

За минулу добу бойовики 19 разів обстріляли позиції Збройних сил України на Донбасі, українські військовослужбовці при цьому не постраждали, повідомляє прес-центр Операції об'єднаних сил (ООС).

"29 травня озброєні формування Російської Федерації 19 разів порушили режим припинення вогню, з них п'ять разів із застосуванням заборонених мінськими угодами артилерійських систем калібру 152 і 122 мм і мінометів калібрів 120 і 82 мм. Втрат серед військовослужбовців Об'єднаних сил немає", - йдеться у зведенні , оприлюдненому на сторінці прес-центру штабу в соцмережі Фейсбук у четвер уранці.

У районі відповідальності оперативно-тактичного угруповання "Схід" противник 15 разів обстріляв позиції Об'єднаних сил біля с.Водяне - з артилерійських систем калібру 122 мм, чотири рази поблизу н.п. Піски - з мінометів калібру 82 мм і протитанкових ракетних комплексів, тричі неподалік Авдіївки - з озброєння бойових машин піхоти, зенітних установок ЗУ-23-2, автоматичних станкових гранатометів, великокаліберних кулеметів і стрілецької зброї, біля н.п. Чермалик - з озброєння бойових машин піхоти, у Мар'їнки - зі станкових протитанкових гранатометів і великокаліберних кулеметів, двічі в районі н.п. Новотроїцьке - з автоматичних станкових гранатометів і великокаліберних кулеметів, у н.п. Новоселівка Друга - з ручних протитанкових гранатометів, великокаліберних кулеметів і стрілецької зброї, у с.Гнутове - з ручних протитанкових гранатометів, великокаліберних кулеметів і стрілецької зброї, біля с.Талаківка - з ручних протитанкових гранатометів і великокаліберних кулеметів.

У районі відповідальності оперативно-тактичного угруповання "Північ" позиції українських захисників були обстріляні чотири рази поблизу н.п. Оріхове - з артилерійських систем калібру 152 мм, у н.п. Золоте-4 - з мінометів калібру 120 мм, навколо н.п. Новолуганське - з автоматичних станкових гранатометів, біля ділянки розведення сил і засобів навколо н.п. Станиця Луганська - зі стрілецької зброї.

За даними української розвідки, 29 травня троє бойовиків знищені, ще один поранений.

"З початку поточної доби обстрілів з боку супротивника не зафіксовано", - додали в штабі.

 

 

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА