17:21 28.05.2019

Саакашвілі може повернутися в Україну в середу, 29 травня

1 хв читати
Саакашвілі може повернутися в Україну в середу, 29 травня

Екс-президент Грузії, колишній голова Одеської обласної державної адміністрації Міхеіл Саакашвілі може повернутися в Україну в другій половині дня середи, 29 травня, повідомило джерело агентства "Інтерфакс-Україна".

Як стало відомо агентству "Інтерфакс-Україна", Саакашвілі має намір прилетіти в Україну наступного дня після рішення президента України Володимира Зеленського про скасування рішення п'ятого президента Петра Порошенка про позбавлення Саакашвілі громадянства України.

У свою чергу народний депутат України Сергій Лещенко прогнозує, що Саакашвілі повернеться в Україну найближчим часом. "Найближчими днями Саакашвілі повернеться в Україну, і процес очищення політики від корупційних схем і саботажу епохи Порошенка заграє новими фарбами", - написав нардеп у Telegram-каналі.

На його думку, те, що Зеленський повернув громадянство Саакашвілі, - це "приклад справжнього лідерства". "Знаючи, що Саакашвілі складна людина, неконтрольована, але Зеленський вирішив виправити несправедливість, вчинену за часів Порошенка з метою розправи за інакомислення", - вважає Лещенко.

Водночас народний депутат Олександр Онищенко вважає, що Саакашвілі повернеться в українську столицю в четвер, 30 травня. "У четвер екс-президент Грузії буде в Києві", - написав Онищенко на сторінці у Facebook.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА