10:49 26.05.2019

Гройсман привітав працівників хімічної промисловості з професійним святом

1 хв читати
Гройсман привітав працівників хімічної промисловості з професійним святом

Прем'єр-міністр України Володимир Гройсман привітав працівників хімічної промисловості з професійним святом, повідомляє прес-служба Кабінету Міністрів України.

"Хімічна промисловість є важливою галуззю вітчизняної промисловості, яка значною мірою впливає на макроекономічні показники, а хімічні підприємства часто є бюджетоутворюючими для низки міст. Від стану справ у галузі залежить благополуччя тисяч українських сімей і ситуація у національній економіці загалом", - йдеться в повідомленні на офіційному сайті КМУ в неділю вранці.

Прем'єр-міністр України відзначив позитивну динаміку виробництва та зростання конкурентоспроможності вітчизняної хімічної продукції на європейському та світовому ринку.

"Дуже приємно відзначити позитивну динаміку виробництва і зростання конкурентоспроможності вітчизняної хімічної продукції на європейському і світовому ринку. Розуміючи стратегічну важливість галузі, уряд здійснює заходи щодо підвищення інвестиційної привабливості хімічної індустрії України. Нашою стратегічною метою є не тільки нарощування потужностей, а й добробут працівників хімічної промисловості", - зазначив Гройсман.

Глава українського Уряду висловив подяку "за складну і кваліфіковану роботу, яка часто пов'язана з небезпечними умовами виробництва".

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА