19:13 25.05.2019

Питаннями Invictus Games в Україні опікуватиметься Мінветеранів

1 хв читати
Питаннями Invictus Games в Україні опікуватиметься Мінветеранів

Учасниками Invictus Games ("Ігри нескорених") в Україні опікуватиметься Міністерство у справах ветеранів, повідомила глава відомства Ірина Фриз.

"Invictus Games переходять під егіду Міністерства у справах ветеранів України, і ми активно починаємо підготовку до участі наших військових і ветеранів в "Іграх нескорених" у наступному році. Основним партнером Міністерства стане БФ "Повернись живим". Фонд спільно з ветеранським співтовариством буде відповідати за відбір національної збірної", - цитує Фріз прес-служба Мінветеранів.

"Ігри нескорених" (Invictus Games) - міжнародні спортивні змагання в параолімпійському стилі, засновані принцем Вельським Гаррі в 2014 році. У змаганнях беруть участь військовослужбовці та ветерани з обмеженими фізичними можливостями, отриманими під час виконання службових обов'язків.

Україна в 2017 році вперше отримала право взяти участь в "Іграх нескорених" як учасник багатьох військових навчань, миротворчих операцій під егідою ООН, а також як країна, військовослужбовці якої мають бойовий досвід при виконанні завдань у рамках АТО.

Раніше питаннями української збірної займалося Міністерство оборони.

 

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА