07:06 14.05.2019

Зеленський дізнався про скандал з адвокатом Трампа зі ЗМІ

1 хв читати
Зеленський дізнався про скандал з адвокатом Трампа зі ЗМІ

Радник обраного президента України Володимира Зеленського Дмитро Разумков запевнив, що В.Зеленський дізнався про скандал з приїздом приватного адвоката президента США Дональда Трампа Рудольфа Джуліані зі ЗМІ, і розраховує, що непорозуміння у відносинах з представниками США буде вирішено.

"Мені дивно, що американським ЗМІ хтось із наших колег, представників команди давав якісь коментарі, що там є якісь підводні камені. Це не відповідає дійсності. Будемо сподіватись, що це непорозуміння буде знято у взаєминах команди Володимира Олександровича Зеленського і адміністрацією США", - сказав він в ефірі ток-шоу "Свобода слова" в понеділок.

Він зазначив, що В.Зеленський дізнався про те, що Р.Джуліані мав наміри приїхати в Україну і про скасування візиту дізнався зі ЗМІ.

"Зеленський готовий зустрічатися не тільки з офіційними представниками держав, а й зустрічатися з представниками тих чи інших політичних сил, приватних осіб, які будуть зацікавлені в подальшому поглибленні взаємин між державами, які позитивно налаштовані і допомагають в нашій боротьбі за нашу незалежність", - підкреслив представник команди.

 

 

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

У ХАРКОВІ ЧУТИ ВИБУХИ - ТЕЛЕГРАМ-КАНАЛИ

Блінкен у Києві пообіцяв, що США конфіскують заморожені активи РФ

Блінкен: Мобілізація дасть змогу Україні зміцнити оборону і дасть відпочинок воїнам, які понад два роки на фронті

Помічник держсекретаря США не виключив призупинення фінансової допомоги Грузії

Страхування від воєнних ризиків пропонують до 50 страхових компаній України

Кількість постраждалих у Харкові зросла до 20 людей, серед них 3 дітей

Генштаб ЗС України: Ситуація на фронті залишається складною, армія РФ активізувалася на краматорському напрямку, зберігаючи тиск на покровському

Блінкен: Найближчі тижні й місяці потребуватимуть багато чого від українців, але я приїхав в Україну з посланням, що ви не самі

Ситуація на Харківщині контрольована

За тиждень у Брюсселі розпочнеться черговий етап переговорного процесу Україна-ЄС у сфері довкілля

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА