10:25 07.05.2019

У Київській області правоохоронці ліквідували канал збуту наркотиків з окупованого Донбасу

2 хв читати
У Київській області правоохоронці ліквідували канал збуту наркотиків з окупованого Донбасу

Правоохоронці ліквідували законспірований наркоканал з окупованої території Донбасу, повідомила прес-служба Національної поліції Київської області.

"Так, шестеро зловмисників із чітким розподілом ролей між собою з серпня минулого року налагодили канал незаконного постачання метадону з окупованого міста Донецька на територію Києва та столичної області", - розповіли в поліції.

Як зазначається, за місцем проживання фігурантів правоохоронці виявили та вилучили 500 грам метадону, 400 таблеток "димедролу", 140 таблеток сильнодіючих лікарських засобів "Сонат". Загальна вартість вилучених наркотичних речовин за цінами "чорного ринку" становить близько 1 млн грн.

Зокрема, правоохоронці провели низку поліцейських заходів, зокрема 15 контрольних закупівель.

За інформацією поліції, організатором наркозбуту виявилася 25-річна жителька Києво-Святошинського району, яка контролювала постачання і збут наркотичного засобу та надходження грошових коштів. Поліцейські під час обшуку її місця проживання виявили та вилучили метадон, гроші, отримані злочинним шляхом, банківські картки й телефони, за допомогою яких здійснювався зв'язок із покупцями наркотиків і членами угруповання.

Правоохоронці також виявили збут наркотиків ще у п'ятьох людей.

Так, за місцем проживання 41-річного киянина, який був оптовим збувальником, поліцейські вилучили 30 розфасованих і підготовлених до продажу поліетиленових пакетиків із метадоном, 14 мобільних телефонів, а також 22 тис. грн, отриманих від продажу наркотиків. Також виявлено та вилучено пістолет і гранату РГО.

Крім того, двоє жителі Києва, 35-річний чоловік і 41-річна жінка, займалися збутом наркотиків методом закладок.

Наразі вирішується питання про оголошення в розшук і затримання 54-річної жінки та 28-річного чоловіка - фігурантів-постачальників із Донецька.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА