19:08 15.04.2019

В Україну прибула чергова партія американської військової допомоги

1 хв читати
В Україну прибула чергова партія американської військової допомоги

В порту Одеси відбулося розвантаження 35 бойових машин Hummer, які США направили в Україну згідно з контрактами, укладеними на основі коштів, виділених Україні в рамках бюджетних асигнувань Пентагону, повідомляє українське посольство у Вашингтоні.

"Автомобілі, серед яких є як броньовані (20 одиниць), так і медичні (15 одиниць), призначені для потреб Збройних сил України", - йдеться в повідомленні, оприлюдненому в понеділок на сторінці посольства в соцмережі Facebook.

В інформації зазначено, що американська сторона вже неодноразово передавала Україні автомобілі Hummer, які довели свою надійність на передовій у зоні проведення ООС.

"Слід зазначити, що бюджет допомоги Україні за лінією Пентагону збільшується з кожним фінансовим роком та до кінця 2019-го слід чекати на нові значимі поставки американської техніки для потреб ЗСУ - обладнання артилерійської розвідки, засоби зв'язку, радіоелектронної боротьби, приладів нічного бачення, медичного обладнання та нової партії мобільної багатофункціональної техніки, а також летального озброєння оборонного характеру", - нагадали українські дипломати.

У посольстві подякували американським партнерам за послідовну підтримку і практичну допомогу України, яка зберігає життя українських воїнів на передовій та посилює військові можливості України.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА