18:26 10.04.2019

Двоє українських військових поранені на Донбасі - штаб ООС

2 хв читати
Двоє українських військових поранені на Донбасі - штаб ООС

Двоє військовослужбовців об'єднаних сил дістали поранень унаслідок обстрілу з боку незаконних збройних формувань у середу з півночі станом на 18:00.

"Під час обстрілів двоє українських військовослужбовців дістали поранень. На ворожі провокації підрозділи об'єднаних сил дали адекватну відповідь. Втрати противника уточнюються. Ситуація в районі проведення операції залишається під контролем військових зі складу об'єднаних сил", - ідеться у зведенні, розміщеному на сторінці Операції об'єднаних сил у соцмережі Facebook.

Від початку поточної доби ворог шість разів обстріляв позиції наших військ, із них три рази – із застосуванням озброєння, забороненого Мінськими домовленостями. Також збройні формування Російської Федерації вели вогонь по позиціях підрозділів Об'єднаних сил із озброєння бойових машин піхоти, гранатометів різних систем, великокаліберних кулеметів та стрілецької зброї.

У смузі відповідальності оперативно-тактичного угруповання "Схід" у Донецькій області бойовики обстріляли українські опорні пункти п'ять разів: із 82-мм мінометів, ручних протитанкових гранатометів і великокаліберних кулеметів - у районі сел. Опитне, з 82-мм мінометів і автоматичних станкових гранатометів - у районі сел. Піски Ясинуватського району.

Із БМП, автоматичних станкових гранатометів і великокаліберних кулеметів були обстріляні позиції поблизу с. Павлопіль, зі станкових протитанкових гранатометів і великокаліберних кулеметів - біля с. Широкине Волноваського району.

Зі стрілецької зброї були обстріляні опорні пункти в районі міста Авдіївки.

У смузі відповідальності оперативно-тактичного угруповання "Північ" бойовики з мінометів калібру 120 мм і озброєння бойових машин піхоти обстріляли позиції об'єднаних сил біля с. Новозванівка Попаснянського району Луганської області.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА