08:29 10.04.2019

В Індії госпіталізували Далай-ламу

1 хв читати
В Індії госпіталізували Далай-ламу

У вівторок, 9 квітня, духовного лідера буддистів Тибету Далай-ламу XIV госпіталізували в приватну лікарню в Нью-Делі. Про це з посиланням на його особистого секретаря Тензіна Таклха повідомляють видання NDTV і The Hindu.

"Його Святість відчував певний дискомфорт сьогодні вранці в Дхарамсалі. Щоб запобігти хворобі, ми приїхали в Делі", - сказав він.

Згодом у духовного лідера, як уточнив Таклха, діагностували інфекцію грудної клітини. Наступні кілька днів він повинен знаходитися під наглядом лікаря, вказав секретар Далай-лами.

В індійське місто Дхарамсала духовний лідер тибетських буддистів, як пояснює NDTV, повернувся в понеділок, 8 квітня, після зустрічі в Нью-Делі на вихідних з молодими лідерами з усього світу. Решту деталей про те, що трапилося, Таклха не розкрив.

Далай-ламі XIV 83 роки. Вже понад 75 років він є хранителем традицій і духовним лідером тибетського буддизму школи Гелугпа. Він регулярно виступає з духовними настановами по всьому світу.
 

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

Російських військ у Часовому Яру немає, Сили оборони контролюють місто та його околиці - спікер ОСУВ "Хортиця"

У ДНІПРІ ЧУТИ ВИБУХИ, ПС ОГОЛОШУВАЛИ ПРО ПОВІТРЯНУ НЕБЕЗПЕКУ - ТЕЛЕГРАМ-КАНАЛИ

Окупанти обстріляли селище на Харківщині, поранені четверо співробітників амбулаторії - поліція

У Миколаєві - троє постраждалих від ударів РФ

Зеленський з огляду на ситуацію на Харківщині доручив перенести всі міжнародні заходи за його участю та опрацювати нові дати проведення

На харківському напрямку противник намагається закріпитися на досягнутому рубежі та здійснює перегрупування - Генштаб ЗСУ

Держприкордонслужба України рекомендує для перетину кордону з Польщею використовувати ПП "Смільниця", "Грушів" та "Угринів"

У Миколаєві два прильоти - обладміністрація

В Україні в четвер буде прохолодно, у п'ятницю розпочнеться потепління, місцями короткочасні дощі

ТЧХУ продовжує евакуацію жителів населених пунктів, розташованих на лінії вогню противника в Харківській області

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА