07:47 08.04.2019

Рятувальники ліквідували пожежу на території приватної садиби

1 хв читати
Рятувальники ліквідували пожежу на території приватної садиби

Співробітники Державної служби з надзвичайних ситуацій ліквідували пожежу на території приватного домоволодіння в Подільському районі Києва, повідомляє прес-служба Держслужби з надзвичайних ситуацій.

За даними відомства, інформація про спалах надійшла о 23:00.

"Після прибуття на місце події перших пожежно-рятувальних підрозділів було встановлено, що на прибудинковій території горить сміття, трав'яний настил і дерева на площі 200 кв. м з поширенням вогню на одноповерховий житловий будинок і гараж," - йдеться в повідомленні, на офіційному сайті ГУ ДСНС України в м.Києві в понеділок вранці.

Під час гасіння пожежі в одній із допоміжних господарських споруд вибухнуло кілька газових балонів, збільшивши площу загоряння. Гасіння пожежі ускладнювалося великим захаращенням території приватної садиби горючими матеріалами.

"8 квітня о 1:43 пожежа площею 600 кв. м було локалізована, а о 3:12 - ліквідована" - зазначили в ДСНС.

У результаті пожежі знищено дерев'яний сарай, дерев'яну прибудову, літню кухню і одноповерховий житловий будинок. Вдалося запобігти подальшому поширенню полум'я на поруч розташовані приватні житлові будинки та допоміжні споруди.

"Причина пожежі та збитки встановлюються. Під час гасіння пожежі загиблих та травмованих немає" - підсумували в ДСНС.

На місці пожежі працювали 43 людини особового складу ГУ ДСНС України в м.Києві та 11 одиниць основної та спеціальної пожежно-рятувальної техніки.

 

 

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА