07:06 07.04.2019

У Києві поліція перейшла на посилене патрулювання

1 хв читати
У Києві поліція перейшла на посилене патрулювання

У Києві мобільні групи швидкого реагування заступили на посилене патрулювання вулиць з метою попередження злочинності, повідомила прес-служба Національної поліції в Facebook.

"Рішення вивести на вулиці додаткові піші патрулі правоохоронців прийнято з однією метою - попередження вуличної злочинності, рівень якої з настанням тепла може збільшуватися. Проводячи ці заходи, ми зможемо поліпшити ситуацію з безпекою, зокрема через направлення зусиль на превенцію і розкриття правопорушень. Запровадження такої експериментальної форми оперативно-профілактичного відпрацювання впроваджується з урахуванням досвіду роботи іноземних партнерів Національної поліції України", - зазначив начальник столичного главку поліції Андрій Крищенко.

Як зазначається, відпрацювання вулиць столиці стартувало 6 квітня в центральній частині міста і території біля залізничного вокзалу.

За його словами, в столиці щодня додатково нестимуть службу чотири мобільні групи з десяти правоохоронців у кожній: офіцер поліції діалогу і 9 співробітників поліції особливого призначення і тактико-оперативного реагування.

"Прибуваючи на спецавтомобілях, які будуть припарковані в центрі території патрулювання, вони розподілятимуться на наряди і в пішому порядку відпрацьовуватимуть відведені ділянки. А в разі надходження інформації про вчинення тяжкого злочину на території району - передислокуватися до місця скоєння правопорушення для вжиття заходів, спрямованих на його розкриття", - повідомив А.Крищенко.

 

 

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА