20:51 04.04.2019

Зеленський уникає незалежного обстеження на алкоголь і наркотики - штаб Порошенка

2 хв читати
Зеленський уникає незалежного обстеження на алкоголь і наркотики - штаб Порошенка

У штабі кандидата в президенти, нинішнього глави держави Петра Порошенка заявляють, що кандидат у президенти України Володимир Зеленський уникає незалежного обстеження на алкоголь і наркотики.

У повідомленні прес-служби штабу П.Порошенка стверджують, що власник лабораторії Eurolab, в якій кандидатам у президенти запропонували здати аналізи в штабі В.Зеленського, політично заангажований і симпатизує В.Зеленському.

"Ділитися аналізами зі своїми симпатиками - безумовне право кандидата Володимира Олександровича Зеленського. Але слід брати до уваги, що власник лабораторії "Євролаб" Андрій Пальчевський є політично заангажованою "зіркою" каналів Віктора Медвечдчука. Крім того, згідно з повідомленнями низки авторитетних українських ЗМІ, він відкрито висловлює свої симпатії до Володимира Зеленського. Все це означає, що Пальчевський не зможе об'єктивно розглянути біологічні проби та зразки, відібрані для аналізу", - йдеться в заяві, оприлюдненій у соцмережі Facebook.

"Сенс же медичної експертизи полягає в її об'єктивності, неупередженості та довірі з боку суспільства. Саме такого обстеження з незрозумілих нам причин і уникає кандидат Зеленський", - зазначають у штабі П.Порошенка.

Як повідомлялося, увечері 3 квітня кандидат президенти України, шоумен Володимир Зеленський закликав іншого кандидата в президенти, нинішнього главу держави Петра Порошенка вийти на дебати і виконати низку виставлених ним умов, однією з яких було проведення дебатів на НСК "Олімпійський".

У ніч на 4 квітня П.Порошенко відповів на умови В.Зеленського про участь в дебатах на НСК "Олімпійський": "Стадіон, так стадіон. Я чекаю Вас, Володимир Олександрович", - заявив П.Порошенко.

Пізніше в штабі П.Порошенка заявили, що о 9:00 4 квітня нинішній президент очікує В.Зеленського в медичному пункті стадіону "Олімпійський" для здачі всіх необхідних аналізів, зокрема на предмет вживання алкоголю та наркотиків. У штабі наголосили, що має бути незалежна експертиза сертифікованих лабораторій.

У відповідь на це штаб В.Зеленського виступив із пропозицією кандидатам здати аналізи в незалежній лабораторії, щоб уникнути фальсифікацій, заявивши, що лабораторія НСК "Олімпійський" "перебуває під контролем влади". У штабі запросили П.Порошенка о 8:00 п'ятниці до приватної клініки Eurolab, заявивши, що це "абсолютно незалежна лабораторія, де можна буде здати аналізи і ні у кого не виникне запитань про те, що десь хтось щось підтасував, спробував вплинути".

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

Лідер фракції "Слуга народу" Арахамія пропонує ВР захистити права третіх осіб під час реалізації санкцій в Україні

Заарештовано лікарку-психіатра з Київської області, яка вимагала хабар за встановлення інвалідності дитині - прокуратура

Україна у квітні 2024 року уточнила для Ради Європи перелік наявних обмежень прав і скоротила його - Малюська

РФ щоночі обстрілює порти Великої Одеси ракетами й дронами з території окупованого Криму - АМПУ

У травні очікується прем’єра документального кіно про бійців 3-ї ОШБр

Невідомі особи не допускають членів міжвідомчої комісії на територію парку-пам'ятки "Межигір'я"

У Харкові передано до суду справу проти псевдоволонтера, який привласнював гроші за евакуацію людей і домашніх улюбленців - прокуратура

СБУ повідомила про підозру гендиректору виробника російських "Калібрів"

Столтенберг: Очікуємо нових оголошень від союзників щодо постачання систем ППО в Україну, акцент - на Patriot

Нам необхідні багаторічні фінансові зобов'язання щодо підтримки України - Столтенберг

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА