07:44 04.04.2019

За минулу добу бойовики шість разів обстріляли позиції ЗС України на Донбасі, без втрат

1 хв читати
За минулу добу бойовики шість разів обстріляли позиції ЗС України на Донбасі, без втрат

За минулу добу бойовики здійснили шість обстрілів позицій Збройних сил України на Донбасі, без постраждалих, повідомляє прес-центр Операції об'єднаних сил (ООС).

"3. квітня противник шість разів порушив режим припинення вогню, застосувавши чотири рази озброєння, заборонене мінськими домовленостями. Втрат серед наших захисників немає", - йдеться у зведенні, оприлюдненому на сторінці прес-центру штабу в соцмережі Фейсбук у четвер уранці.

У смузі відповідальності оперативно-тактичного угруповання "Схід" ворог двічі обстріляв українських військовослужбовців з гранатометів різних систем і великокаліберних кулеметів - поблизу н.п. Новотроїцьке, з автоматичних станкових гранатометів, великокаліберних кулеметів і стрілецької зброї - у Лебединського.

У смузі відповідальності оперативно-тактичного угруповання "Північ" противник чотири рази обстріляв українських військовослужбовців - двічі з мінометів калібрів 120 і 82 мм - у села Кримське, з міномета калібру 82 мм, гранатометів різних систем і стрілецької зброї - навколо н.п. Новолуганського, зі стрілецької зброї - поблизу смт Станиця Луганська.

За інформацією штабу Операції, два бойовики знищені і троє поранені. Також знешкоджена бойова машина піхоти, яка належить незаконним збройним формуванням.

"З початку поточної доби обстрілів позицій наших військ не зафіксовано", - підсумували в штабі.

 

 

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА