07:57 06.03.2019

Суд узяв під варту двох одеситів, затриманих у Харкові за підозрою в торгівлі наркотиками і психотропами

1 хв читати
Суд узяв під варту двох одеситів, затриманих у Харкові за підозрою в торгівлі наркотиками і психотропами

Київський райсуд Харкова визначив запобіжний захід двом одеситам, підозрюваним у торгівлі наркотиками і психотропними препаратами у великих розмірах (ч. 2 ст. 307 КК України).

"На вимогу Харківської місцевої прокуратури №2 Київський районний суд Харкова взяв під варту на 60 діб з правом внесення застави в розмірі 960 тис. 500 грн. кожному з двох одеситів, яким інкримінується збут наркотиків і психотропів", - повідомляє прес-служба прокуратури Харківської області.

За даними слідства, в середині лютого двоє одеситів (20 років і 24 роки) приїхали до Харкова, щоб "працювати" наркокур'єрами. Вони поширювали наркотики і психотропи через "закладки".

"У квартирі, орендованій одним з підозрюваних, правоохоронці виявили та вилучили близько 1,5 кг канабісу, 0,5 кг амфетаміну, 15гр метадону, 8гр кокаїну, ваги і пакувальні матеріали. Крім того, було виявлено та вилучено пакунок на ім'я одного з підозрюваних, в якому було майже 600 таблеток фіолетового кольору з зображенням "доміно" (екстазі)"- відзначили в прокуратурі

Як повідомляв відділ комунікацій ГУ Нацполіції в Харківській області, всього під час обшуку було виявлено та вилучено понад 5 кг наркотиків і психотропів, вартістю близько 1 млн.250 тис.грн.

 

 

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА