07:38 06.03.2019

США розглядають нові санкції проти Венесуели

1 хв читати
США розглядають нові санкції проти Венесуели

Сполучені Штати розглядають питання про введення нових санкцій проти Венесуели, повідомив радник президента з нацбезпеки Джон Болтон в ефірі телеканалу Fox Business Network.

"Ми вивчаємо нові санкції, нові заходи, щоб посилити контроль над фінансовими витратами Мадуро (президент Венесуели Ніколас Мадуро - ІФ) і позбавити його режим коштів, які йому потрібні, щоб залишатися при владі", - сказав він, повідомивши, що прийшов на інтерв'ю після засідання Ради національної безпеки, де розглядалося це питання.

Раніше спецпредставник США з Венесуели Еліот Абрамс не виключив, що Сполучені Штати можуть ввести санкції проти компаній та осіб третіх країн, пов'язаних з Н.Мадуро.

"Ми такі заходи, як вторинні санкції, ще не приймали. Безумовно, це можливо. Все буде залежати від подальшої поведінки режиму", - зазначив Е.Абрамс.

Він сказав, що США розраховують використовувати "політичний, економічний і фінансовий тиск" на венесуельський режим, щоб "забезпечити мирний демократичний перехід влади".

У відповідь на прохання пояснити, що мали на увазі президент Дональд Трамп і віце-президент Майк Пенс, коли заявляли що "всі заходи залишаються на порядку денному", Е.Абрамс заявив: "Ніхто не говорить про військові кроки Америки крім самого режиму і росіян".

 

 

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

Заступник прем'єра Словаччини вірить, що життя Фіцо більше не перебуває під загрозою

ВИБУХИ У ХАРЬКОВІ – МЕР МІСТА

Португалія візьме участь у Саміті миру в Швейцарії

Окупанти за добу завдали 2 ракетних і 48 авіаударів по Україні - Генштаб ЗСУ

За добу відбулося 140 бойових зіткнень, втрати окупантів склали близько 890 осіб - Генштаб ЗСУ

Українські війська продовжують виконувати оборонні та стабілізаційні заходи у Вовчанську, ворог зазнав значних втрат - Генштаб ЗСУ

Унаслідок обстрілу Степногірська Запорізької області постраждали 3 людини - голова ОВА

Нам потрібна максимальна присутність на Саміті миру лідерів Заходу й Глобального Півдня - зустріч Єрмака з президентами Євроради та Єврокомісії

Війська РФ за минулий день здійснили 37 обстрілів 10 громад Сумської області, одна людина загинула, одна поранена

Блінкен не виключає можливості зустрічі Зеленського і Байдена протягом наступних тижнів

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА