08:29 05.03.2019

Підліток помер від отруєння наркотиками в Харківській області

1 хв читати
Підліток помер від отруєння наркотиками в Харківській області

У Харківській області двоє підлітків отруїлися невідомими наркотичними речовинами, один з них помер, інший перебуває у важкому стані.

Як повідомляє прес-служба поліції Харківської області, 2 березня до Немишлянського відділу поліції надійшло повідомлення про те, що в квартирі багатоповерхівки на вулиці Харківських дивізій помер 14-річний підліток.

Правоохоронці встановили, що троє підлітків зняли будинок в селищі Високе, щоб відсвяткувати день народження 16-річної дівчини, де вживали алкогольні напої і занадто голосно себе вели.

"Сусіди подзвонили господареві будинку, який попросив молодь залишити домоволодіння. Тоді молоді люди зателефонували 20-річній знайомій і приїхали до неї переночувати. Вранці дівчина виявила хлопців в блідому стані і викликала швидку", - розповіли в поліції.

За інформацією поліції, за зазначеною адресою лікарі констатували смерть 14-річного підлітка, а його 15-річного товариша в тяжкому стані доставили в лікарню з попереднім діагнозом отруєння невідомими наркотичними речовинами.

"16-річна дівчина розповіла, що під час святкування дня народження, підліток, який загинув, хвалився, що у нього є наркотичні речовини. Однак, де він їх взяв, той не повідомив", - сказано в повідомленні.

Інформація внесена до Єдиного реєстру досудових розслідувань Немишлянського відділу поліції за ч.1 ст. 115 Кримінального кодексу України. Правоохоронці встановлюють обставини події.

 

 

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

Війська РФ завдали ракетного удару по інфраструктурі передмістя Сум

Дитина підірвалася на міні в селі Херсонської області

Через дискваліфікацію Нідерландів у гранд-фіналі Євробачення-24 під №5 ніхто не виступатиме, інші учасники збережуть свої номери

Унаслідок ракетного удару по передмістю Сум загинула жінка

У Київській області в ДТП загинула дев’ятирічна дитина

У Херсонській ОВА повідомили про ще одного постраждалого внаслідок підриву на російській міні

Війська РФ протягом дня обстрілювали Нікопольський район з артилерії та БПЛА, завдали удару по Синельниківському району

У КРИВОМУ РОЗІ ЧУТИ ВИБУХ, ПОВІТРЯНІ СИЛИ ПОПЕРЕДЖАЛИ ПРО РАКЕТНУ НЕБЕЗПЕКУ - ТЕЛЕГРАМ-КАНАЛИ

Міноборони Великої Британії оголосило про передачу Україні 4 млн боєприпасів і понад 1,6 тис. ракет

На Херсонщині двоє людей постраждали від російських обстрілів - ОВА

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА