20:26 04.03.2019

Трамп заявив про готовність співпрацювати з парламентаріями, які розслідують його дії

1 хв читати
Трамп заявив про готовність співпрацювати з парламентаріями, які розслідують його дії

Президент США Дональд Трамп у понеділок заявив, що готовий співпрацювати з юридичним комітетом Палати представників Конгресу, який розслідує правомочність дій глави держави і його адміністрації, повідомляє видання The Hill.

"Я співпрацюю завжди і з усіма", - відповів він на питання щодо готовності співпрацювати зі слідством, ініційованим юридичним комітетом Палати представників.

"Все це політична містифікація", - при цьому додав він.

Раніше демократи в юридичному комітеті Палати представників ініціювали розслідування щодо правомочності дій Д. Трампа, його адміністрації, а також співробітників його передвиборчої кампанії.

Глава комітету Джерольд Надлер обвинуватив Д. Трампа в ухилянні від "відповідальності за його майже щоденні удари в наші основні юридичні, етичні і конституційні правила і норми".

"Розслідування щодо загроз верховенству права - це обов'язок Конгресу і ключова функція юридичного комітету Палати представників. Ми бачили збиток, заподіяний нашим демократичним інститутам за останні два роки - відмова Конгресу здійснити відповідальну перевірку (дій адміністрації - ІФ). Конгрес зобов'язаний перевірити зловживання владою", - йдеться в заяві, на яку посилаються американські ЗМІ.

 

 

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА