19:13 04.03.2019

Глава МО України обговорив з послом Японії співробітництво у військово-медичній галузі та можливість спільних навчань

1 хв читати
Глава МО України обговорив з послом Японії співробітництво у військово-медичній галузі та можливість спільних навчань

Міністр оборони України Степан Полторак обговорив з послом Японії в Україні Такаші Кураї співробітництво у військово-медичній галузі, в організації проведення спільних навчань і розвитку військово-технічного співробітництва.

"Сьогодні привітав новопризначеного надзвичайного та повноважного посла Японії в Україні Такаші Кураї та поінформував іноземну делегацію про поточну ситуацію в Україні. Вдячний за підтримку, яку нам надає народ та уряд Японії нашій країні. Незважаючи на те, що Японія розташовується дуже далеко від України, але виклики та територіальні загрози в нас схожі. Головною причиною цих загроз є агресивний сусід, який, на жаль, не дотримується міжнародних зобов’язань та договорів", - написав С.Полторак на своїй сторінці в соцмережі Facebook у понеділок.

Він висловив сподівання на подальшу співпрацю та поліпшення двосторонніх ділових відносин.

"Особливо це стосується питань, пов’язаних із обміном досвідом у різних напрямах, співпраці у військово-медичній галузі, а також організації проведення сумісних навчань. Також ми зацікавлені в розвитку військово-технічної співпраці між оборонними відомствами країн-партнерів", - зазначив глава Міноборони України .

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА