12:47 03.03.2019

ДСНС повідомляє про початок перевірки безпеки виборчих дільниць

1 хв читати
ДСНС повідомляє про початок перевірки безпеки виборчих дільниць

Інспектори Державної служби України з надзвичайних ситуацій (ДСНС) почали перевіряти по всій країні стан приміщень та будівель, які плануються використовуватися в ролі виборчих дільниць, повідомляється на офіційному сайті ДСНС в неділю.

"Головна мета — встановлення реальної готовності таких об'єктів до процесу волевиявлення громадян під час виборів Президента України наприкінці березня. Перевіряється стан утримання евакуаційних виходів та шляхів, стан протипожежного водопостачання, первинні засоби пожежогасіння, наявність відповідної документації (плани пожежогасіння, відомості про проведення інструктажів з особами, задіяними до виборчого процесу тощо)", - йдеться в повідомленні.

За даними рятувальників, цього тижня такі відпрацювання вже відбулися в Кіровоградській області, в Корсунь-Шевченківському та Уманському районах Черкаської області, де інспектори ДСНС провели зустріч з головами і членами окружних виборчих дільниць, а також у Житомирській області. За результатами перевірок керівникам об'єктів надаються рекомендації щодо усунення виявлених протипожежних недоліків та визначаються контрольні терміни.

Крім того, для підвищення готовності підрозділів у разі виникнення надзвичайних подій, пожеж на об'єктах, які будуть задіяні під час виборів, по всій країні проводяться відповідні тактико-спеціальні навчання. Вони вже відбулися, зокрема, 27 лютого в одній зі шкіл м. Очаків і в районному Будинку культури в м. Первомайськ Миколаївської області.

Чергові президентські вибори в Україні відбудуться 31 березня цього року.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

Ворог атакував м. Дніпро, відомо про двох загиблих, є поранені, пошкоджено інфраструктуру - ОВА

Російських військ у Часовому Яру немає, Сили оборони контролюють місто та його околиці - спікер ОСУВ "Хортиця"

У ДНІПРІ ЧУТИ ВИБУХИ, ПС ОГОЛОШУВАЛИ ПРО ПОВІТРЯНУ НЕБЕЗПЕКУ - ТЕЛЕГРАМ-КАНАЛИ

Окупанти обстріляли селище на Харківщині, поранені четверо співробітників амбулаторії - поліція

У Миколаєві - троє постраждалих від ударів РФ

Зеленський з огляду на ситуацію на Харківщині доручив перенести всі міжнародні заходи за його участю та опрацювати нові дати проведення

На харківському напрямку противник намагається закріпитися на досягнутому рубежі та здійснює перегрупування - Генштаб ЗСУ

Держприкордонслужба України рекомендує для перетину кордону з Польщею використовувати ПП "Смільниця", "Грушів" та "Угринів"

У Миколаєві два прильоти - обладміністрація

В Україні в четвер буде прохолодно, у п'ятницю розпочнеться потепління, місцями короткочасні дощі

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА