16:07 27.02.2019

Харківська міськрада підтримала призупинені судом рішення щодо підвищення вартості проїзду в міськелектротранспорті

1 хв читати
Харківська міськрада підтримала призупинені судом рішення щодо підвищення вартості проїзду в міськелектротранспорті

Харківська міськрада більшістю голосів на черговій сесії в середу підтримала ухвалені раніше виконкомом рішення про встановлення вартості проїзду в трамваях і тролейбусах на рівні 6 грн, а в метро - на рівні 8 грн.

Як передає кореспондент агентства "Інтерфакс-Україна", відповідно до проекту, озвученого на сесії міським головою Геннадієм Кернесом, документ передбачає підтримання і первинних рішень виконкому від 6 лютого, і їхніх нових редакцій, проголосованих 20 лютого.

"Вважати, що тариф на послуги з перевезення пасажирів і багажу міським електричним транспортом (трамваєм і тролейбусом) у розмірі 6 грн на разове перевезення і тариф на послуги з перевезення пасажирів метрополітену у розмірі 8 грн є такими, які нині забезпечують належне перевезення міським електричним транспортом", - йдеться в проекті рішення.

Документ підтримали 55 депутатів. Присутні в залі активісти зустріли голосування криками "Ганьба!", після чого Г.Кернес оголосив ще одну перерву в сесії. Після перерви він продовжив сесію, попри те, що після виступу першої доповідачки активісти зайняли трибуну і намагалися перекрикувати його в мегафон.

У відповідь на це Г.Кернес почав ставити на голосування питання без доповіді та обговорення. Згодом на знак протесту проти такого розгляду порядку денного залу залишив позафракційний депутат Ігор Черняк, потім пішла фракція "Самопоміч". Більшість активістів також покинула залу.

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА