18:35 25.02.2019

Український боєць загинув, ще одного поранено в зоні ООС у понеділок

1 хв читати
Український боєць загинув, ще одного поранено в зоні ООС у понеділок

Незаконні збройні формування в понеділок з опівночі здійснили шість обстрілів українських позицій у зоні проведення Операції об'єднаних сил, унаслідок обстрілу один український військовий загинув, ще один дістав поранення, повідомляє прес-центр штабу ООС.

"Протягом доби противник шість разів обстріляв позиції наших військ, тричі застосувавши озброєння, заборонене Мінськими домовленостями, з використанням 85 снарядів і мін калібрів 122 і 120 мм. (...) Унаслідок обстрілу один військовослужбовець об'єднаних сил загинув, один дістав поранення", - йдеться у зведенні (станом на 18:00) на сторінці ООС у Facebook.

У повідомленні зазначено, що в смузі відповідальності оперативно-тактичного угруповання "Схід" бойовики стріляли з артилерійських систем калібру 122 мм і мінометів калібру 120 мм у районі населеного пункту Лебединське; з мінометів калібру 120 мм - поблизу н. п. Водяне.

У смузі відповідальності оперативно-тактичного угруповання "Північ" обстріли зі стрілецької та снайперської зброї зафіксовано в районі населених пунктів Хутір Вільний, Новоолександрівка і Новгородське; з ручних та автоматичних станкових гранатометів і стрілецької зброї - поблизу Новотошківського.

"Підрозділи, на які здійснювався вогневий вплив, дали противнику адекватну відповідь зі штатного озброєння. Втрати противника уточнюються. Ситуація в районі проведення ООС залишається під контролем українських військових", - наголосили в прес-центрі штабу.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

Один з постраждалих унаслідок ворожого обстрілу Вовчанської громади у важкому стані

Генштаб ЗСУ: Російські війська активізували наступальні дії на покровському та лиманському напрямках, продовжують штурмувати позиції ЗСУ в районі Вовчанська

Разумков: Для уникнення різночитань про легітимність президента треба було давно отримати роз'яснення КС

Унаслідок ворожого обстрілу Херсона постраждала жінка - ОВА

Наявність військово-облікового документа у чоловіків 18-60 років у пунктах пропуску перевірятимуть із 18 травня - Держприкордонслужба

Кількість постраждалих у Вовчанській громаді після ворожого обстрілу збільшилася до шести осіб

Данія оголосила про новий пакет військової допомоги для України на EUR750 млн

"Інтерпайп" Пінчука передав військовим на харківському та донецькому напрямках FPV-дрони та "мавіки"

Парламентарії України, Литви та Польщі готують спільну декларацію щодо заборони агропродукції РФ і Білорусі в ЄС

СБУ затримала коригувальницю ворожого вогню на Житомирщині

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА