07:15 25.02.2019

У харківську поліцію надійшло 88 повідомлень про порушення закону про вибори, відкрито 8 кримінальних проваджень

1 хв читати
У харківську поліцію надійшло 88 повідомлень про порушення закону про вибори, відкрито 8 кримінальних проваджень

За минулу добу поліція зареєструвала 4 повідомлення про порушення Закону України "Про вибори Президента України" на території Харківської області, за двома з них відкриті кримінальні провадження, повідомляє відділ комунікації Національної поліції в Харківській області.

Як повідомляє відділ комунікацій ГУ Нацполіції в Харківській області, одне провадження було відкрито в зв'язку з оприлюдненим в інтернеті записом, на якому видно, як невідомі пошкодили сіті-лайти з передвиборчою агітацією.

"За даним фактом порушено кримінальне провадження за ч. 2 ст. 296 (хуліганство, вчинене групою осіб) Кримінального кодексу України. Поліцією вживаються заходи щодо встановлення осіб, причетних до злочину", - йдеться в повідомленні.

Друга справа відкрита за ч.1 ст.296 (хуліганство) за зверненням 53-річного харків'янина, який повідомив, що на вул.Валентинівська невідомий чоловік під час сварки з агітатором за одного з кандидатів на пост президента України перевернув агітаційний намет з рекламою, внаслідок чого були пошкоджені агітаційні матеріали.

Усього з початку передвиборчої кампанії поліція зареєструвала 88 повідомлень про порушення Закону України "Про вибори Президента України" на території Харківської області. Було відкрито 8 кримінальних проваджень, складено 2 адміністративних протоколи. За 32 заявами під час проведення перевірки інформація про порушення законодавства не підтвердилася. За іншими матеріалами тривають перевірки.

 

 

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

На куп'янському напрямку ситуація напружена, на харківському - ворог тисне в районі Липців - Генштаб ЗСУ

Канцлер Австрії підтвердив свою участь у Саміті миру - Зеленський

Польща збільшить кількість військ на кордоні з Білоруссю - Міноборони

Зеленський обговорив із президентом Мозамбіку участь у Саміті миру та постачання українського продовольства до країн Африки

Нацполіція затримала лідерів і учасників банд, діяльність яких координували "злодії в законі" з трьох кримінальних кланів

Єрмак обговорив із Салліваном посилення української ППО та підготовку Саміту миру

ВР має намір заборонити евакуацію авто під час війни

Суд засудив жителя м. Корсуня-Шевченківського до 3 років позбавлення волі за ухилення від призову на військову службу

Ексзаступника голови Офісу президента підозрюють у незаконному збагаченні на 15,7 млн грн - САП

У Дніпропетровській області атаковано інфраструктурний об'єкт, сталося займання - ОВА

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА