15:59 24.02.2019

Боєць ЗСУ загинув, ще одного поранено з початку доби на Донбасі внаслідок почастішання обстрілів з боку бойовиків - штаб ООС

2 хв читати
Боєць ЗСУ загинув, ще одного поранено з початку доби на Донбасі внаслідок почастішання обстрілів з боку бойовиків - штаб ООС

З початку доби неділі, 24 лютого, бойовики вісім разів обстріляли українські позиції на Донбасі, при цьому 10 разів застосувавши заборонену мінськими домовленостями зброю з загальною витратою 230 мін калібрів 120 і 82 мм, внаслідок чого один військовослужбовець Збройних сил України загинув і ще один був поранений.

"Внаслідок обстрілу один військовослужбовець Об'єднаних сил загинув, ще один дістав поранень", - повідомив на брифінгу в неділю вдень представник прес-центру штабу ООС Олексій Жуганов.

Так, у смузі відповідальності оперативно-тактичної групи "Схід" у районі населеного пункту Водяне з території тимчасово окупованого села Ужівка бойовики вели обстріл із мінометів калібру 120 мм; поблизу села Лебединське з території тимчасово окупованого н. п. Саханка - з мінометів калібру 120 мм та стрілецької зброї.

У смузі відповідальності оперативно-тактичного угруповання "Північ" біля с. Новозванівка, двічі - з території тимчасово окупованого смт Калинове бойовики вели вогонь з мінометів калібрів 120 і 82 мм, озброєння бойових машин піхоти, зенітної установки ЗУ-23-2, великокаліберних кулеметів і стрілецької зброї; в районі н. п. Новоолександрівка, з території тимчасово окупованого м. Первомайськ - з мінометів калібрів 120 і 82 мм та озброєння БМП; поблизу н. п. Хутір Вільний, з території тимчасово окупованого м. Первомайськ - з мінометів калібру 120 мм; в районі н. п. Катеринівка з території тимчасово окупованого сел. Молодіжне - з мінометів калібру 82 мм, озброєння БМП та ЗУ-23-2; в районі н. п. Золоте-1, з території тимчасово окупованого м. Первомайськ - з мінометів калібру 120 мм.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

Зафіксовано влучення в двох районах Харкова, інформації про постраждалих немає

На фронті за добу сталося 114 бойових зіткнень, ворог втратив 160 осіб л/с на харківському напрямку

На місці прильоту "шахеда" в Основ'янському районі Харкова сталася пожежа

Харків під атакою ворожих "шахедів"

НАТО розглядає можливість відправки військових інструкторів в Україну - ЗМІ

НБУ в четвер підвищив офіційний курс гривні на 14 коп.

Військам РФ не вистачає потужності, щоб досягти стратегічного прориву на харківському напрямку - Каволі

"Укренерго" в п'ятницю з 8:00 до 19:00 розраховує обійтися без обмежень е/е

Ворог намагається тиснути на оборону на харківському напрямку, найгарячіша ситуація на покровському напрямку

Завдяки Силам оборони сьогодні вдалося додати впевненості напрямку Вовчанська, однак загрози все ще є - Зеленський

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА