20:53 23.02.2019

Під час протестів "жовтих жилетів" у Парижі затримали 14 осіб

1 хв читати
Під час протестів "жовтих жилетів" у Парижі затримали 14 осіб

Поліція в Парижі під час протестних акцій "жовтих жилетів" затримала 14 осіб. Про це повідомляє BFMTV з посиланням на префектуру поліції.

За даними МВС, у маніфестаціях в Парижі взяли участь 4 тис. людей. У місті Клермон-Ферран затримали 15 учасників акції, вісім з них поміщені під варту.

У суботу в низці французьких міст проходять чергові акції протесту, протестного руху "жовті жилети". У Тулузі протестувальники заблокували під'їзди до логістичного центру компанії Amazon. На проїжджій частині мітингувальники розмістили кілька великих покришок, щоб не дати вантажівкам виїхати зі складів.

Антиурядові акції "жовтих жилетів" почалися у Франції в листопаді 2018 року. Спочатку протестувальники вимагали зниження цін на бензин і виступали за підвищення зарплат і соціальних виплат. На початку грудня у Франції взяли мораторій на підвищення цін на паливо протягом півроку і погодилися підвищити мінімальну зарплату. Незважаючи на це, протести продовжилися, маніфестанти вимагають відставки президента.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА