18:30 22.02.2019

Омелян назвав справу проти нього театром абсурду

1 хв читати
Омелян назвав справу проти нього театром абсурду

Міністр інфраструктури України Володимир Омелян заявляє, що обвинувальний акт стосовно нього є частиною програми з його дискредитації та імітацією боротьби з корупцією в державі.

"Театр абсурду, хоча й непогано зрежисований, але все-таки абсурду, триває ... Кошти, витрачені НАБУ на "справу Омеляна", перевищують те, що вони вважають "незаконним збагаченням", у рази... Ви можете дискредитувати мене особисто, але дискредитуєте НАБУ як інституцію набагато сильніше", - написав В.Омелян на своїй сторінці в соцмережі Facebook у п'ятницю.

"Справа проти одного реального корупціонера зробила б із НАБУ героя. Справа НАБУ проти Омеляна - сміх і гріх. Сміх - мій, гріх - ваш", - додав міністр.

При цьому він зазначив, що проти нього, як і проти Уляни Супрун, "людей, які ініціюють і здійснюють реформи, ведеться така безпринципна і низька гра". "Дорожній фонд працює, дороги відбудовуються, люди мають можливість подорожувати літаками дешевше, ніж будь-коли. Дедалі більше іноземних компаній відкривають Україну... Вантажопотік у портах зростає, незважаючи на блокаду Азову. Це все зробили я і моя команда. За це я отримав декілька хвиль інформаційних кампаній із моєї дискредитації, переслідування членів моєї родини, справу НАБУ", - заявив В.Омелян.

Він також пообіцяв повідомити деякі подробиці про керівництво НАБУ "і їхніх друзів" після виборів, "щоб не розгойдувати човен".

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

Окупанти завдали ударів по цивільній залізничній інфраструктурі Харківщини, поранені шестеро залізничників

Звільнені від відбування покарання перші ув'язнені, які підуть на фронт

Зеленський про атаку на Харків: Російські терористи користуються браком ППО і можливостей знищувати пускові установки РФ поблизу кордонів

Кількість загиблих у Харкові зросла до шести - обладміністрація

Прикордонники не беруть до уваги застосунок "Резерв+" під час перетину кордону

На сумському напрямку у ворога зосереджені певні сили, але їх недостатньо для удару стратегічного рівня - Держприкордонслужба

У Харкові четверо загиблих, ще двох людей шукають - ОВА

Окупанти обстріляли Малу Токмачку Запорізької області, загинув місцевий житель

Найближчі дні в Україні будуть теплими, у низці областей пройдуть короткочасні дощі

Кількість загиблих у Харкові зросла до двох осіб - Терехов

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА