11:52 21.02.2019

Google запустив YouTubeKids в Україні

2 хв читати
Google запустив YouTubeKids в Україні

Компанія Google відкрила доступ до сервісу дитячого відеоперегляду YouTube Kids для користувачів з України, повідомляється в офіційному прес-релізі "Google Україна".

"З моменту запуску в США чотири роки тому YouTube Kids став одним із найпопулярніших застосунків для дітей, і сьогодні YouTube Kids стає доступним і в Україні", - зазначається в повідомленні.

YouTube Kids орієнтований на дітей 3-12 років і не потребує окремого акаунта, при цьому в ньому неможливо завантажувати відео або коментувати контент - лише переглядати.

Застосунок можна завантажити безкоштовно на телефон, планшет або використовувати на великому екрані за допомогою ChromeCast, Apple TV, ігрових приставок або Smart TV.

У застосунку YouTube Kids зібрано розважальні та пізнавальні ролики для всієї родини, збірки відео від надійних партнерських каналів.

Інтерфейс YouTube Kids адаптований для дитячого користування, сам сервіс фільтрує і рекомендує контент, а також використовує кілька режимів, покликаних допомогти батькам контролювати, що дивляться їхні діти.

У застосунку можна обирати окремі відео й канали, щоб зробити їх доступними для дитини, виключити певні відео або канали та відключити функцію пошуку роликів. Також за допомогою вбудованого таймера батьки зможуть контролювати час перегляду.

Додаток YouTube Kids є безкоштовним за рахунок підтримки реклами. Всі рекламні оголошення в YouTube Kids чітко позначені як реклама, і попередньо перевіряються вручну, щоб переконатися, що вони відповідають правилам розміщення реклами.

Як зазначають у Google, у YouTube Kids дозволені реклама продуктів харчування або напоїв, відеоігор, а також рекламні ролики, призначені для дітей старше 12 років, або клікабельна реклама.

Застосунок YouTube Kids є в більше ніж 60 країнах у всьому світі, з десятком мільйонів завантажень, понад 160 млрд переглядів, більше ніж 14 мільйонів активних глядачів на тиждень.

Як повідомлялося, "Google Україна" констатує проникнення смартфонів в Україні на рівні 57% на кінець другого кварталу 2018 року й очікує чотириразового зростання кількості мобільних користувачів інтернету до 2025 року.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

Уночі були атаковані енергооб'єкти на Сумщині, знеструмлена шахта в Донецькій - Міненерго

Росіяни обстріляли Торецьк, є загиблий - ОВА

Морські дрони СБУ Sea Baby оснастили системами "Град", що підвищило їх ефективність, - джерело

Мінкультури вимагає позбавити екскерівника театру ім. Лесі Українки Резніковича звання академіка Нацакадемії мистецтв

У Покровську внаслідок російського удару двоє людей загинули, двоє поранені - прокуратура

АРМА: Процедуру продажу 112 картин Медведчука буде призупинено, їх передадуть до музею

На Харківщині від обстрілів постраждали дві жінки

Кількість постраждалих від сильної турбулентності в літаку Singapore Airlines збільшилася до 71 людини, одна людина загинула

Раді пропонують створити ТСК щодо використання коштів держбюджету на фортифікації та БПЛА

Окупанти вдарили по центру Чугуєва, постраждала жінка

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА