07:17 11.02.2019

Бойовики 9 разів порушили режим припинення вогню на Донбасі, постраждалих немає

1 хв читати
Бойовики 9 разів порушили режим припинення вогню на Донбасі, постраждалих немає

За минулу добу бойовики незаконних збройних формувань 9 разів порушили режим припинення вогню на Донбасі, постраждалих немає, повідомляє прес-центр штабу операції Об'єднаних сил.

"10 лютого російські окупаційні війська 9 разів порушили режим припинення вогню, в тому числі тричі із застосуванням забороненого мінськими домовленостями озброєння ... Під час бойових дій втрат серед особового складу Об'єднаних сил немає", - йдеться в повідомленні на сторінці штабу в Фейсбук у понеділок уранці.

У смузі дій оперативно-тактичного угруповання "Схід" обстріли позицій ООС велися: з мінометів калібру 120-мм і станкових протитанкових гранатометів - поблизу Авдіївки; з великокаліберних кулеметів і стрілецької зброї - біля Опитного; з мінометів калібру 82-мм - навколо Гнутового; зі стрілецької зброї - у Красногорівки.

У смузі дій оперативно-тактичного угруповання "Північ" бойовики обстріляли українські позиції: з мінометів калібру 82-мм, автоматичних станкових гранатометів, великокаліберних кулеметів і стрілецької зброї - двічі поблизу Південного; з ручних протитанкових гранатометів і стрілецької зброї - у Кримського; з великокаліберних кулеметів - біля Айдара; з великокаліберних кулеметів і стрілецької зброї - навколо Світлодарська.

"Підрозділи, що обороняються, припиняли ворожий вогонь застосуванням чергових вогневих засобів", - сказано в повідомленні.

За даними української розвідки, 10 лютого один бойовик знищений і двоє поранені.

"Протягом поточної доби ворог вогонь не відкривав", - додали в штабі.

 

 

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА