17:46 08.02.2019

Представниці Кабміну і дипкорпусу долучилися до волонтерського проекту зі збору коштів на реабілітацію учасників АТО

1 хв читати
Представниці Кабміну і дипкорпусу долучилися до волонтерського проекту зі збору коштів на реабілітацію учасників АТО

У Києві триває "урядово-дипломатичний" етап волонтерського проекту "Ангели надії" зі збору коштів на реабілітацію учасників антитерористичної операції.

Проект "Ангели надії" проводиться у співпраці з відомим художником Левом Скопом з березня 2018 року. Мета проекту - допомога військовим, які воюють на сході України, їхнім сім'ям, а також підтримка центрів реабілітації учасників АТО.

На цьому "урядово-дипломатичному" етапі в проекті беруть участь жінки-міністри, заступники міністрів, співробітниці міністерств і відомств, а також жінки-дипломати (посли і консули іноземних держав).

Так, у заході беруть участь: віце-прем'єр-міністр із питань європейської та євроатлантичної інтеграції України Іванна Климпуш-Цинцадзе, перший заступник міністра інформаційної політики Еміне Джапарова, перший заступник міністра культури Світлана Фоменко, заступник міністра енергетики та вугільної промисловості Наталя Бойко, посол Великобританії в Україні Джудіт Гоф, депутат Верховної Ради Оксана Юринець, а також інші дипломати та представниці міністерств і уряду

Під час заходу учасники за допомогою художника Льва Скопа малюють на шматочках гонти ангелів, які в подальшому продадуть на аукціоні, а отримані кошти передадуть на благодійність.

На попередніх етапах проекту було зібрано близько 178 тис. грн.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА