08:32 08.02.2019

Житель Харківщини накинувся з кулаками на фельдшера "швидкої допомоги", що приїхав на виклик

1 хв читати
Житель Харківщини накинувся з кулаками на фельдшера "швидкої допомоги", що приїхав на виклик

Житель с. Морозівка Балаклійського району Харківської області побив фельдшера "швидкої допомоги", що приїхав на виклик до його вагітної 18-річної співмешканки, правоохоронці відкрили кримінальне провадження, повідомляє Головне управління Національної поліції в Харківській області.

"Поліцейські встановили, що 20-річний житель села Морозівка викликав своїй вагітній співмешканці "швидку допомогу", співробітники якої приїхали приблизно за 15 хвилин. Але чоловіка це не влаштовувало. Між ним і медичною бригадою виник конфлікт, під час якого зловмисник ударив в обличчя 26-річного фельдшера. Фельдшер із переломом носа та гематомою ока нині перебуває в Харківській обласній клінічній лікарні. Стан його здоров'я стабільний", - повідомляє відділ комунікацій

Правоохоронці встановили, що нападник перебував у стані алкогольного сп'яніння. Дівчина також була п'яна: попри вагітність, вона зловживає алкоголем, через що їй стало зле.

Слідчий відкрив кримінальне провадження за ч. 1 ст. 125 (умисне легке тілесне ушкодження) Кримінального кодексу України. Вирішується питання про повідомлення нападнику про підозру.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА