07:18 07.02.2019

Клімкін обговорив з Болтоном питання співпраці в сфері безпеки між Україною та США

1 хв читати
Клімкін обговорив з Болтоном питання співпраці в сфері безпеки між Україною та США

Міністр закордонних справ України Павло Клімкін в рамках свого робочого візиту до Вашингтона обговорив з радником президента США з питань нацбезпеки Джоном Болтоном питання розвитку співробітництва в сфері безпеки між Україною та США, повідомило посольство України в США.

"У рамках візиту міністр Павло Клімкін та посол України в США Валерій Чалий провели зустріч в Білому домі з радником Президента США з питань нацбезпеки Джоном Болтоном. Сторони обговорили питання розвитку співробітництва в сфері безпеки Україна-США," - йдеться в повідомленні, на офіційній сторінці посольства Україна в США в соцмережі Фейсбук у четвер.

Також була проведена зустріч з головою Комітету з закордонних відносин Сенату США Джеймсом Рішем і співголовою Комітету Робертом Менендес.

"Під час роботи Міністерської конференції міністр Клімкін провів низку двосторонніх зустрічей і бесід, зокрема з главами делегацій Канади, Угорщини, Німеччини, Польщі, Латвії, Литви, Молдови, Саудівської Аравії, Сербії, Швеції, Чорногорії, Фінляндії, а також першим заступником Державного секретаря США Джоном Салліваном"- відзначили в повідомленні.

 

 

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА