18:33 04.02.2019

Бойовики чотири рази обстріляли позиції Об'єднаних сил в понеділок, постраждалих немає

1 хв читати
Бойовики чотири рази обстріляли позиції Об'єднаних сил в понеділок, постраждалих немає

Незаконні збройні формування чотири рази порушили режим припинення вогню на сході України в понеділок станом на 18:00, повідомляється на сторінці Операції об'єднаних сил в соцмережі Facebook.

"Протягом поточної доби, в період з 00:00 до 18:00, противник обстріляв позиції наших військ чотири рази, зокрема двічі із застосуванням забороненого Мінськими домовленостями озброєння... У результаті підступних обстрілів російсько-окупаційних військ жоден військовослужбовець Об'єднаних сил не постраждав", - йдеться в повідомленні.

Бойовики обстріляли позиції українських військових із мінометів калібру 82 мм, автоматичних гранатометів, великокаліберних кулеметів і стрілецької зброї поблизу хутора Вільного на околиці м. Золотого, і двічі з гранатометів різних систем, великокаліберних кулеметів - в районі с. Новолуганського Бахмутського району Донецької області. З мінометів калібру 82 мм та автоматичних гранатометів бойовики вели вогонь по позиціях у с. Опитному Ясинуватського району.

"Підрозділи, що обороняються, у відповідь подавляли ворожий вогонь застосуванням чергових вогневих засобів… Ситуація в районі проведення ООС залишається під контролем українських військових", - йдеться в звіті.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА