19:30 02.02.2019

Бойовики обстріляли в Чермалику автобус ритуальної служби дорогою на кладовище

1 хв читати
Бойовики обстріляли в Чермалику автобус ритуальної служби дорогою на кладовище

Незаконні збройні формування в суботу вдень здійснили обстріл автобуса ритуальної служби, який слідував на кладовище в селищі Чермалик (Донецька обл.), повідомляє українська сторона Спільного центру з координації та контролю сторін (СЦКК).

"Сьогодні о 12:30 в селищі Чермалик (на північному сході від Маріуполя) відбувався похорон. При перевезенні небіжчика на цвинтар був обстріляний цивільний автобус ритуальної служби з наклейками на бортах "Ритуальні послуги". Обстріл зі стрілецької зброї здійснювався з боку збройних формувань Російської Федерації і їхніх найманців", - йдеться в повідомленні української сторони СЦКК на сторінці операції Об'єднаних сил в Фейсбуці в суботу.

На правій стороні автобуса зафіксовані кілька наскрізних кульових пробоїн. "Лише дивом кулі не зачепили пасажирів", - підкреслюється в повідомленні.

Після прибуття на кладовище водієві вдалося вивести автобус з-під обстрілу і повернутися в безпечне місце. Потім НЗФ ще якийсь час обстрілювали кладовище.

"Українська сторона СЦКК засуджує дії окупаційної адміністрації та збройних формувань Російської Федерації з обстрілами населених пунктів, що ставить під загрозу життя і здоров'я цивільного населення. Бойовики продовжують порушувати всі норми міжнародного гуманітарного права", - зазначено в повідомленні.

 

 

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА