11:21 31.01.2019

Асоціація органів місцевого самоврядування Харківської області виступає за присвоєння аеропорту імені І.Рєпіна

2 хв читати
Асоціація органів місцевого самоврядування Харківської області виступає за присвоєння аеропорту імені І.Рєпіна

Представники Асоціації органів місцевого самоврядування Харківської області просять Верховну Раду України прискорити розгляд постанови "Про відзначення 175-річчя від дня народження Іллі Рєпіна".

Про це на своїй сторінці в Facebook повідомив президент Асоціації, голова Харківської облради Сергій Чернов.

"Ми, учасники загальних зборів Асоціації органів місцевого самоврядування Харківської області, яка об'єднує майже 100% всіх сільських, селищних, міських, районних рад та обласної ради, звертаємося до всіх, незалежно від вашої приналежності до будь-якої депутатської фракцій і груп, або позафракційних, із проханням сприяти в забезпеченні урочистого святкування цієї події на державному рівні", - цитує С. Чернов звернення до Верховної Ради.

Автори звернення просять передбачити в постанові, зокрема, встановлення державної премії імені Іллі Рєпіна, виготовлення пам'ятної монети, присвяченої 175-річчю від дня народження художника, а також привласнення Харківському аеропорту імені Іллі Рєпіна

"Проголосувавши "за", ви тим самим забезпечите урочисте вшанування на державному рівні пам'яті видатного художника Іллі Рєпіна, якого всьому світу подарувала саме Україна і який в своїх художніх творах прославляв українську землю і її людей, а також сприяти підвищенню туристичного потенціалу не лише Харківщини, але і України в цілому, - йдеться у зверненні

Ілля Рєпін (5 серпня 1844р. - 29 вересень 1930р.) - всесвітньо відомий художник. Народився в м Чугуїв Харківської губернії і прожив там до 20 років.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА