16:12 30.01.2019

У Миколаєві місцевий житель розстріляв біля будівлі райсуду подружжя, вбивцю затримали - поліція

2 хв читати
У Миколаєві місцевий житель розстріляв біля будівлі райсуду подружжя, вбивцю затримали - поліція

 У середу вдень в Інгульському районі Миколаєва біля будівлі Ленінського районного суду місцевий житель смертельно поранив із вогнепальної зброї подружжя, після чого його затримав співробітник поліції на місці злочину, повідомив агентству "Інтерфакс-Україна" прес-секретар Національної поліції України Ярослав Тракало.

За його словами, НП сталася близько 15:00. "Жінка загинула на місці події, чоловік - у кареті "швидкої допомоги". Завдяки оперативним діям зловмисника затримав оперативний співробітник Інгульського відділу поліції", - розповів Я.Тракало.

Наразі правоохоронці проводять слідчі дії, на місці події перебуває все керівництво Миколаївського главку поліції на чолі з начальником ГУНП Миколаївської області Олександром Анохіним.

"Попередня кваліфікація - стаття 115 частина 2 Кримінального кодексу України", - поінформував прес-секретар Нацполіції України.

Частина 2 ст.115 КК України - умисне вбивство двох і більше осіб, що карається позбавленням волі на термін від 10 до 15 років або довічним позбавленням волі з конфіскацією майна у разі, якщо умисне протиправне заподіяння смерті іншій людині було скоєно з корисливих мотивів.

Раніше про те, що в Миколаєві в середу на вул. Космонавтів, де розташований Ленінський районний суд, невідомий відкрив вогонь із мисливського карабіна "Сайга" по чоловіку та жінці, внаслідок чого обидві жертви померли, повідомило місцеве інтернет-видання "Новости N".

При цьому видання, посилаючись на наявні в його розпорядженні дані, пише, що в убивці був спільник, якому вдалося втекти. "В Миколаєві оголошено план "Перехоплення". Розшукується мікроавтобус "Мерседес Віто", в якому зник підозрюваний", - ідеться в замітці.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА