07:24 30.01.2019

Бойовики 8 разів порушили режим припинення вогню на Донбасі

2 хв читати
Бойовики 8 разів порушили режим припинення вогню на Донбасі

Бойовики незаконних збройних формувань 8 разів порушили режим припинення вогню на Донбасі, жоден військовослужбовець Об'єднаних сил не постраждав, повідомляє прес-центр штабу операції Об'єднаних сил (ООС).

"29 січня російські окупаційні війська вісім разів порушили режим припинення вогню, в тому числі тричі із застосуванням забороненого мінськими домовленостями озброєння ... Внаслідок злочинних обстрілів російсько-окупаційних військ жоден військовослужбовець Об'єднаних сил не постраждав", - йдеться в повідомленні, на сторінці штабу в Фейсбук у середу вранці.

У смузі дій оперативно-тактичного угруповання "Схід" обстріли позицій українських військовослужбовців велися: з великокаліберних кулеметів і стрілецької зброї - навколо Авдіївки; з автоматичних гранатометів - поблизу Богданівки; з гранатометів, великокаліберних кулеметів і стрілецької зброї - біля Гнутового; з гранатометів різних систем - у Новомихайлівки.

У смузі дій оперативно-тактичного угруповання "Північ" бойовики обстріляли позиції ООС: з мінометів калібру 82-мм - поблизу Кримського; з мінометів калібру 82-мм - навколо Катеринівки; з великокаліберних кулеметів - біля Луганського, з мінометів калібру 82-мм і великокаліберних кулеметів гранатометів і великокаліберних кулеметів - у Хутора Вільного.

"Підрозділи ЗСУ придушували ворожий вогонь, застосовуючи чергові вогневі засоби", - йдеться в повідомленні.

За даними української розвідки, 29 січня, чотири бойовики знищені, шестеро отримали поранення. Крім того, знищено військову вантажівку "КАМАЗ" з озброєнням і матеріально-технічними засобами НЗФ. Також, під час розвідувальних заходів на Докучаєвському напрямку виявлено і ліквідовано засідку противника і захоплені: ПТРК "Фагот" – 1од.; РПГ-18 – 1од.; НСВ-12,7 "Скеля" - 1 од.

"Протягом поточної доби ворог вогонь не відкривав", - додали в штабі.

 

 

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА