13:28 29.01.2019

Затриманого в Маріуполі іноземного кримінального "авторитета" заарештували на два місяці без права застави

1 хв читати
Затриманого в Маріуполі іноземного кримінального "авторитета" заарештували на два місяці без права застави

Затриманого напередодні в Маріуполі (Донецька обл.) під час святкування дня народження громадянина Грузії, якого підозрюють у розбої, грабежі та вимаганні, заарештували на 60 діб без права застави.

Як повідомляє прес-служба Головного управління Національної поліції в Донецькій області у вівторок, затриманий є представником злодія в законі Надіра Саліфова на прізвисько "Гулі".

Як повідомив заступник начальника поліції Донецької області Артем Кисько, 37-річний чоловік прибув для встановлення "злочинного порядку". "Було з’ясовано, що підозрюваний зустрічався з представниками різних діаспор і озвучував їм свої вимоги", - зазначив він.

В Україні іноземець уже не вперше. На початку 2018 року його оголосили в міжнародний розшук за розбій (ч. 4 ст. 187 Кримінального кодексу України) і пограбування з проникненням у житло, вчинені в Полтавській області.

У грудні минулого року громадянина Грузії та ще кількох раніше судимих осіб затримували співробітники СБУ та Нацполіції за вимагання. Зловмисника заарештували з правом застави розміром 140 тис грн. Необхідну суму було внесено, й затриманий вийшов на волю.

Цього разу підозрюваний перебував в Україні під новим ім'ям. Як з'ясувалося, у себе на батьківщині чоловік офіційно змінив прізвище і по батькові й легально в'їхав у державу. Так він намагався переховуватися від правоохоронних органів і уникнути відповідальності.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

Країни НАТО підтримали ініціативу Німеччини щодо забезпечення України засобами ППО

На харківському напрямку ворог намагався 5 разів прорвати оборону, напружена ситуація на курахівському напрямку - Генштаб

Від початку доби було 95 бойових зіткнень, окупанти скинули близько 40 КАБів - Генштаб

Нідерланди нададуть Україні БМП YPR із дистанційним управлінням

У постачанні ППО оперативності вільному світові не вистачає

Генерал Браун: Впевнений, що надані США ATACMS не були використані по Росії

Російська армія продовжує активні дії на куп'янському, курахівському, краматорському та покровському напрямках, активізувалася авіація ворога

На харківському напрямку за добу відбулося чотири бойові зіткнення, двічі - поблизу Вовчанська, ситуація під контролем

Байден розкритикував плани прокурора МКС домогтися ордерів на арешт Нетаньягу і глави Міноборони Ізраїлю

У США зараз немає планів відправляти своїх військових інструкторів в Україну - генерал Браун

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА