13:29 27.01.2019

У Запоріжжі патрульні оперативно затримали підозрюваного у розбійному нападі на відділення пошти

2 хв читати
У Запоріжжі патрульні оперативно затримали підозрюваного у розбійному нападі на відділення пошти

Правоохоронці, в результаті поліцейської операції "Сирена", затримали підозрюваного у скоєнні напередодні розбійного нападу на поштове відділення Дніпровського району Запоріжжя, повідомляє в неділю Відділ комунікації поліції Запорізької області.

"26 січня близько 16:40 у Дніпровський відділ поліції ГУНП в Запорізькій області надійшло повідомлення про те, що скоєно напад на відділення пошти, на вулиці Товариській в місті Запоріжжі... Поліцейські встановили, що зловмисник зайшов у приміщення відділення пошти і попросив розміняти велику купюру. Після чого заволодів грошима з рук касира і вибіг. Жінка 1987 року народження побігла за правопорушником і намагалася його наздогнати. Останній дістав предмет, схожий на пістолет, і погрожуючи ним втік. Громадянка побачила, як із двору будинку виїхав автомобіль", - розповіли подробиці скоєного злочину в поліції.

У місті було введено поліцейську операцію "Сирена". На розшук і затримання зловмисника були орієнтовані всі патрулі запорізької поліції. Патрульні на виїзді з дамби Дніпрогес зупинили автомобіль, схожий за описом і в салоні транспортного засобу виявили громадянина, схожого за прикметами на нападника.

"Вжитими заходами встановлено, що до скоєння злочину причетний місцевий житель, 1969 року народження. Його затримали в порядку ст. 208 Кримінально-процесуального кодексу України", - йдеться в інформації.

Відкрито кримінальне провадження за ознаками ч. 1 ст. 187 (розбій) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає до семи років позбавлення волі. Триває досудове розслідування, встановлюються всі обставини події.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

У Харкові чути вибухи, ворог завдає ударів "Шахедами" - мер

Позачергові вибори президента Ірану заплановано на 28 червня

Країни НАТО підтримали ініціативу Німеччини щодо забезпечення України засобами ППО

На харківському напрямку ворог намагався 5 разів прорвати оборону, напружена ситуація на курахівському напрямку - Генштаб

Від початку доби було 95 бойових зіткнень, окупанти скинули близько 40 КАБів - Генштаб

Нідерланди нададуть Україні БМП YPR із дистанційним управлінням

У постачанні ППО оперативності вільному світові не вистачає

Генерал Браун: Впевнений, що надані США ATACMS не були використані по Росії

Російська армія продовжує активні дії на куп'янському, курахівському, краматорському та покровському напрямках, активізувалася авіація ворога

На харківському напрямку за добу відбулося чотири бойові зіткнення, двічі - поблизу Вовчанська, ситуація під контролем

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА