18:28 22.01.2019

Пораненому в Донецькій області саперові надано медичну допомогу, його життю нічого не загрожує - штаб ООС

2 хв читати
Пораненому в Донецькій області саперові надано медичну допомогу, його життю нічого не загрожує - штаб ООС

Незаконні збройні формування у вівторок із опівночі обстріляли в зоні проведення операції об'єднаних сил представників Держслужби України з НС у складі об'єднаних сил поблизу м.Мар'їнка (Донецька обл.), поранення дістав сержант служби цивільного захисту.

Як повідомляється у зведенні прес-центру штабу ООС (станом на 18.00) на сторінці у Facebook, у смузі дій оперативно-тактичного угруповання "Схід" противник обстріляв з великокаліберних кулеметів і стрілецької зброї представників ДСНС України зі складу об'єднаних сил, які здійснювали гуманітарне розмінування для забезпечення ремонтних робіт газопроводу поблизу Мар'їнки.

"Внаслідок злочинного обстрілу російсько-окупаційних військ дістав поранення сержант служби цивільного захисту Артем Меленчук. Потерпілому надано медичну допомогу, зараз його життю і здоров'ю нічого не загрожує", - наголошується в повідомленні.

Підрозділи об'єднаних сил у відповідь на провокації супротивника застосовували чергові вогневі засоби, втрати противника уточнюють, зазначили в штабі.

"Об'єднані сили продовжують виконувати завдання зі стримування російської агресії. Ситуація в районі проведення ООС залишається під контролем українських військових", - підсумували в штабі ООС.

Раніше глава Донецької обласної військово-цивільної адміністрації (ОблВЦА) Олександр Куць повідомив про поранення сапера піротехнічного підрозділу Головного управління ДСНС у Донецькій області під час обстеження газопроводу Мар'їнка-Красногорівка, стрілянина здійснювалася з непідконтрольної Україні території.

За інформацією ГУ ДСНС України в Донецькій області, особовий склад групи піротехнічних робіт займався дослідженням і очищенням території від вибухонебезпечних предметів під час проведення ремонтно-відновлювальних робіт на ГРС Мар'їнка-Красногорівка.

Близько 14:00 група піротехнічних робіт ДСНС потрапила під ворожий стрілецький обстріл, унаслідок цього один із співробітників ДСНС дістав наскрізне поранення у ділянку правого стегна. Після цього терміново почали евакуацію особового складу з "сірої" зони.

Пораненого піротехніка, 1989 року народження, передали медикам "швидкої допомоги". Його госпіталізували до лікарню м. Курахове.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

На Вінниччині зафіксовано попадання по житловому будинку внаслідок ворожої ракетної атаки, троє постраждалих, мешканців евакуювали

Кількість жертв через удар по "Епіцентру" у Харкові зросла до шести

Кількість загиблих унаслідок удару по будгіпермаркету в Харкові зросла до п’яти

У рятувальних роботах на місці удару РФ по гіпермаркету в Харкові беруть участь шість екіпажів ТЧХУ

Генштаб: Кількість ворожих наступальних і штурмових дій зросла до 99, найбільше на куп'янському, покровському та курахівському напрямках

Унаслідок удару по центру Харкова постраждали 18 осіб, підліток у важкому стані

Президент Естонії: Найголовніше - зупинити російську військову машину

Кількість загиблих у результаті удару по будгіпермаркету в Харкові зросла до чотирьох

Кількість загиблих унаслідок удару по гіпермаркету в Харкові зросла до трьох

Кількість постраждалих унаслідок ударів по Харкову зросла до 54 людей

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА