07:03 19.01.2019

Український фільм "Співає Івано-Франківськтеплокомуненерго" візьме участь у міжнародному кінофестивалі в Трієсті

1 хв читати
Український фільм "Співає Івано-Франківськтеплокомуненерго" візьме участь у міжнародному кінофестивалі в Трієсті

Український фільм "Співає Івано-Франківськтеплокомуненерго" візьме участь у міжнародному кінофестивалі "Last Stop Trieste", повідомляє прес-служба Державного агентства України з питань кіно.

"Серед учасників (Фестивалю в Трієсті) - створена за підтримки Держкіно документальна картина "Співає Івано-Франківськтеплокомуненерго". Режисером фільму є Надія Парфан, продюсером - Ілля Гладштейн" - йдеться в повідомленні на офіційному сайті Держкіно України в п'ятницю.

До участі в індустріальній секції "Last Stop Trieste" Міжнародного кінофестивалю в Трієсті відбирають фільми, які ще не мали міжнародної прем'єри. Оцінювати учасників будуть відбірники міжнародних кінофестивалів, сейлз-агенти і мовники.

"Щоосені Україна переживає маленький армагеддон під назвою "опалювальний сезон". Головний удар припадає на комунальників, які під шквалом скарг змушені рятувати застарілі комунікаційні споруди. Вони закручують гайки, латають діри в трубах і ... співають," - відзначили в повідомленні.

"Україна стала однією з "країн у фокусі" цьогорічного форуму "When East Meets West", який відбудеться з 20 до 22 січня. Крім того, до участі в пітчингу відібраний український кінопроект "Кого ти більше любиш?" Режисера Тоні Ноябрьової" - підсумували в повідомленні Держкіно України.

 

 

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА