08:12 15.01.2019

Поліцейські затримали жителя Чернівців за вбивство дружини

1 хв читати
Поліцейські затримали жителя Чернівців за вбивство дружини

Поліцейські затримали жителя міста Чернівці за підозрою у вбивстві власної дружини, повідомляє прес-служба Головного управління Національної поліції в Чернівецькій області.

"Увечері 14 січня в поліцію надійшло повідомлення про виявлення мертвої жінки в квартирі на Проспекті Незалежності в Чернівцях. За словами заявника, на тілі були ознаки насильницької смерті," - йдеться в повідомленні, на офіційному сайті ГУ Нацполіції в Чернівецькій області в понеділок увечері.

На місці події поліцейські з'ясували, що напередодні, 13 січня, між 49-річною померлою і її 54-річним чоловіком виник побутовий конфлікт. Під час сварки чоловік накинувся на дружину з ножем і завдав їй кілька ударів у шию.

"Побачивши, що від отриманих травм потерпіла померла, зловмисник намагався приховати свій злочин. Чоловік ретельно прибрав усі докази вбивства, а тіло дружини сховав до ніші ліжка. Викрити злочин допомогла пильність сина, який помітив зламану деталь ліжка. Оглядаючи поломку, він знайшов тіло матері,"- відзначили в поліції.

За даним фактом слідчі почали кримінальне провадження за частиною 1 статті 115 (умисне вбивство) КК України. Затриманий поміщений в ізолятор тимчасового утримання,"- підсумували в поліції.

Санкція статті передбачає від 8 до 15 років позбавлення волі.

 

 

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА