07:25 11.01.2019

Клімкін зустрівся з главою МЗС Литовської Республіки

1 хв читати
Клімкін зустрівся з главою МЗС Литовської Республіки

"В ході робочого візиту до Литви міністр закордонних справ України Павло Клімкін провів зустріч з міністром закордонних справ Литовської Республіки Лінасом Лінкявічюсом", - повідомляє прес-служба Міністерства закордонних справ України.

"Було обговорено низку актуальних питань як двосторонньої співпраці, так і в контексті координації спільних політико-дипломатичних зусиль з протидії триваючої російської агресії проти України," - йдеться в повідомленні, на офіційному сайті МЗС України в четвер увечері.

Сторони окремо обговорили майбутній візит глав зовнішньополітичних відомств деяких країн ЄС до Маріуполя.

"Окремо наголошено на важливості відвідин найближчим часом, на запрошення міністра П.Клімкіна, главами зовнішньополітичних відомств країн Балтії, Польщі та Швеції міста Маріуполь з метою ознайомлення з фактами і наслідками російської агресії, зокрема, в контексті блокування Росією проходу суден в українські порти в Азовському морі,"- зазначається в повідомленні".

П. Клімкін та Л. Лінкявічус наголосили на необхідності посилення санкцій тиску на РФ.

"Міністри наголосили на необхідності збереження євроатлантичною спільнотою єдності в питанні посилення санкцій тиску на РФ як країну-агресора," - підсумували в повідомленні.

 

 

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА