12:58 09.01.2019

Новорічно-різдвяні свята в Україні минули спокійно - правоохоронці

2 хв читати
Новорічно-різдвяні свята в Україні минули спокійно - правоохоронці

Правоохоронці гарантували безпеку українців під час святкування Нового року та Різдва на належному рівні, загалом у масових заходах взяли участь понад 5,5 млн громадян, зазначають у Міністерстві внутрішніх справ.

Як повідомляє департамент комунікації Національної поліції України, в середу на селекторній нараді з керівниками задіяних в охороні публічного порядку підрозділів було підбито підсумки публічних святкувань і забезпечення правопорядку.

Перший заступник міністра внутрішніх справ України Сергій Яровий зазначив, що завдяки превентивним заходам та ефективній організації роботи на місцях керівників усіх задіяних підрозділів правоохоронці на високому рівні забезпечили правопорядок під час проведення новорічних свят. Загалом в Україні відбулося близько 1 тис. таких заходів за участю майже 1,5 млн громадян.

"Ми не допустили ускладнення криміногенної ситуації, про що свідчить зменшення злочинів порівняно з минулим роком на 38%", - зазначив він.

С.Яровий додав, що на належному рівні було забезпечено правопорядок і безпеку громадян і під час масових заходів із нагоди Різдва Христового. Участь у цих заходах взяли близько 4,4 млн громадян.

У свою чергу перший заступник голови Нацполіції В'ячеслав Аброськін звернув увагу керівників структурних і територіальних підрозділів поліції на гарантування безпеки людей під час масових заходів, які відбудуться в січні. Зокрема, йдеться про Хрещення (19 січня) та День Соборності України (22 січня).

"Звертаю вашу увагу, що ці масові заходи також потребують залучення додаткових сил поліції для гарантування безпеки наших громадян. Наголошую, що під час планування організації роботи потрібна повна взаємодія з іншими службами, задіяними в забезпеченні громадського порядку", - наголосив він.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА