18:32 02.01.2019

Бойовики в середу чотири рази порушили режим припинення вогню в зоні ООС - штаб

1 хв читати
Бойовики в середу чотири рази порушили режим припинення вогню в зоні ООС - штаб

Незаконні збройні формування від початку доби в середу чотири рази порушили режим припинення вогню в зоні проведення Операції об'єднаних сил, повідомляє прес-центр штабу ООС.

"Протягом доби, в період з 00.00 до 18.00 російські окупаційні війська чотири рази порушували режим припинення вогню. При цьому випадків застосування озброєння, забороненого Мінськими угодами, не зафіксовано. (...) Внаслідок обстрілу російсько-окупаційних військ жоден військовослужбовець об'єднаних сил не постраждав", - ідеться у зведенні прес-центру (станом на 18:00) на сторінці у Facebook.

Опорні пункти українських військ були обстріляні з гранатометів різних систем, великокаліберних кулеметів і стрілецької зброї в районі хутора Вільний на луганському напрямку, а також поблизу селища Опитне на донецькому напрямку й населеного пункту Водяне на маріупольському напрямку. В районі селища Піски на донецькому напрямку зафіксовано також роботу ворожого снайпера.

У відповідь на провокації противника підрозділи об'єднаних сил застосовували чергові вогневі засоби.

"Українські військові продовжують надійно контролювати противника на лінії зіткнення, дотримуючись при цьому умови повного припинення вогню. Ситуація в районі проведення ООС залишається під контролем українських військових", - наголосили в прес-центрі.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА