13:12 02.01.2019

Поліцейські затримали чоловіка, який стріляв у лідера організації "Автоєвросила" в Запоріжжі

2 хв читати
Поліцейські затримали чоловіка, який стріляв у лідера організації "Автоєвросила" в Запоріжжі

Поліцейські затримали чоловіка, який завдав травм і вистрілив у лідера організації "Автоєвросила" Владислава Погорєлова в Запоріжжі.

Як повідомляє в середу відділ комунікації поліції Запорізької області, 31 грудня близько 18:30 до поліції надійшло повідомлення з міської лікарні про те, що до них доправлено місцевого жителя, 1988 року народження, з тілесними ушкодженнями.

"Поліцейські встановили, що біля будинку на вул. Новокузнецькій у м. Запорожжі невідомий кинув піротехнічний засіб петарду, яка вибухнула біля автомобіля місцевого жителя. Коли останній зробив зауваження чоловікові, між ними виник конфлікт. У результаті якого зловмисник, продовжуючи свої хуліганські дії, завдав тілесних ушкоджень власнику авто. Після чого нападник дістав пістолет і зробив декілька пострілів у бік останнього, влучивши при цьому в ногу потерпілого. Після цього правопорушник сів в автомобіль, в якому перебував його товариш, і обидва чоловіки поїхали з місця скоєння злочину", - розповіли в поліції.

Під час розшуку поліцейські виявили у дворі будинку на вул. Стешенка транспортний засіб, на якому втік підозрюваний.

А за деякий час оперативники встановили й особу, причетну до скоєння злочину. Ним виявився місцевий житель, 1981 року народження. Пістолет "ПМР" поліцейські вилучили.

"Затриманому вже повідомлено про підозру в скоєнні злочину, передбаченого ч. 4 ст. 296 (хуліганство) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає до семи років позбавлення волі", - йдеться в повідомленні.

У поліції також зазначили, що попри те, що постраждалий є представником громадського об'єднання, ця ситуація не пов'язана з його громадською діяльністю, а виникла на підставі побутового конфлікту.

Раніше цього дня місцеве видання "broneviknews" повідомило, що 31 грудня в Запоріжжі жорстоко побили лідера організації "Автоєвросила" В.Погорєлова за зауваження не кидати петарди під припарковані автомобілі. "Невідомі особи запускали піротехніку, Владислав зробив їм зауваження. В результаті люди, які запускали феєрверки, напали на голову громадської організації "Автоєвросила" та побили Владислава, після цього здійснили в нього постріли зі зброї, простреливши ногу", - йдеться в повідомленні на сайті видання у вівторок.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

Окупанти продовжують активні штурмові дії на покровському та придністровському напрямках

Генштаб: ЗС України посилюють оборону прикордонних районів на харківському напрямку, росіяни втратили тут 133 одиниці особового складу

У Херсоні через ворожі обстріли призупинить роботу Гумштаб і Пункт незламності

ВИБУХИ В ХАРКОВІ - ТЕЛЕГРАМ-КАНАЛИ

У Вовчанську окупанти розстріляли людину з інвалідністю, розпочато розслідування

У Херсонській області внаслідок російської атаки постраждав голова однієї з місцевих адміністрацій

У Харкові вже троє загиблих і 28 постраждалих

У Вовчанську внаслідок ворожих обстрілів одна людина загинула та одна поранена

Зеленський закликав владу забезпечити повне інформування населення про відключення електрики

Рятувальники ліквідують пожежу, що виникла внаслідок обстрілу Одещини, на площі 8000 кв. м

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА