07:33 29.12.2018

За минулу добу бойовики 11 разів обстріляли позиції об'єднаних сил, поранений один український військовий

1 хв читати
За минулу добу бойовики 11 разів обстріляли позиції об'єднаних сил, поранений один український військовий

За минулу добу бойовики 11 разів відкривали вогонь по позиціях Збройних сил України, один військовослужбовець отримав поранення, повідомили в прес-центрі штабу операції Об'єднаних сил (ООС).

"Російські окупаційні війська 11 разів порушили режим припинення вогню. При цьому зафіксовано 2 випадки застосування озброєння, забороненого мінськими угодами. Упродовж минулої доби один військовослужбовець Об'єднаних сил отримав поранення", - йдеться у зведенні на сторінці штабу ООС у соцмережі Фейсбук в суботу вранці.

Зокрема, незаконні збройні формування обстрілювали з мінометів калібру 82-мм позиції Об'єднаних сил поблизу селищ Новотошківське і Гнутове на Луганському і Маріупольському напрямках.

Також позиції українських військ обстріляні з гранатометів різних систем, великокаліберних кулеметів і стрілецької зброї поблизу населених пунктів Болотяне, Станиця Луганська на Луганському напрямку, біля селищ Славне, Тарамчук, Опитне, Піски на Донецькому напрямку, навколо населених пунктів Павлопіль, Гнутове, Водяне на Маріупольському напрямку.

За даними української розвідки один бойовик знищений і два поранені.

В інформації штабу відзначається, що НВФ проігнорували введений на час проведення новорічних і різдвяних свят безстроковий режим "тиші" на всій лінії бойового зіткнення, відкривши вогонь з гранатометів по позиціях Об'єднаних сил поблизу селища Залізне на Горлівському напрямку.

Також у прес-центрі відзначили, що протягом поточної доби втрат серед військовослужбовців Об'єднаних сил немає.

 

юв

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА